2777
2789

چرا بعضی ها بدون مشکلن و منی که تو اوج بچگی بیگناه برا خودم دعا کردم این شد اوضاعم 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

خدا صلاح مارو میخواد ممکنه چیزیو بخوایم که بعدا پشیمون بشیم

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صلاح مارو میخواد ممکنه چیزیو بخوایم که بعدا پشیمون بشیم

صلاح من الان گریس غصه است غمه این صلاح کنه یعنی 

من به این یقین رسیدم که هیچکس بدون مشکل نیست هرکسی مشکل خودشو داره فقط ما از دلش خبر نداریم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چون خداست و ما از هیچ چیز خدا خبر نداریم

اگه خداست مگه نمیدونه بندش با این صلاحش حالش بده مگه دوستمون نداره

صلاح من الان گریس غصه است غمه این صلاح کنه یعنی 

نه عزیزم همه چی بلاخره یه روز درست میشه 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

من به این یقین رسیدم که هیچکس بدون مشکل نیست هرکسی مشکل خودشو داره فقط ما از دلش خبر نداریم

منم دیدم بعضی ها خیلی خوشن همه چیز دارن من مالی از خدا نخواستم ی شوهر با عاطفه خواستم که خونسرد ترینش گیرم اومد یعنی این صلاحم بوده

نه عزیزم همه چی بلاخره یه روز درست میشه 

کی وقتی مردیم وقتی الان حالمون بده من الان کی‌مشکلم حل میشه با دوتا بچه نه راه پس دارم نه راه پیش

هر درد ورنجی ک وارد زندگیمون میشه ما باید ازش درس بگیریم ورشد کنیم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
هر درد ورنجی ک وارد زندگیمون میشه ما باید ازش درس بگیریم ورشد کنیم

رشد من تو چیه منکه هرروز افسرده تر میشم از تنهایی از اینکه شوهر بی عاطفه دارم چطوری رشد کنم من پس خدا برا چیه که کمکمون کنه

منم دیدم بعضی ها خیلی خوشن همه چیز دارن من مالی از خدا نخواستم ی شوهر با عاطفه خواستم که خونسرد ترین ...

همیشه زندگی اونجور که میخوایم پیش نمیره هر کسی مشکلی داره تو زندگیش تو هم حق داری ناراحت باشی انشالله شوهرت درست بشه زود تر ولی این مشکل غیر قابل حلی نیست ممکنه بشه درستش کرد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کی وقتی مردیم وقتی الان حالمون بده من الان کی‌مشکلم حل میشه با دوتا بچه نه راه پس دارم نه راه پیش

خدانکنه، وقتی امید داشته باشی..اگرم ناامید باشی اشکالی نداره بازم خدا درستش میکنه 

نشده تا الان امید داشته باشم درستش نکنه

اگه خداست مگه نمیدونه بندش با این صلاحش حالش بده مگه دوستمون نداره

نه اینکه خودمم خیلی متوجه بشم ولی من همیشه به رابطه مادر فرزند نگاه می کنم مادر شربت تلخ به بچه میده تا بچه خوب بشه شاید بچه اون لحظه بگه چه مادر بدی دارم

یا اینکه مادر خوشحال میشه بچه راه بیفته حتی اگر مرتب زمین بخوره شاید سر زانوهای بچه درد بگیره ولی مادر کمکش می کنه که ادامه بده. بازم بچه شاید بگا چه مادر بدی که به درد من اهمیت نده. مادر همیشه سعی و تلاشش رشد و تکامل بچه هست. شاید خدا هم به ما همچین دیدی داره. 

همیشه زندگی اونجور که میخوایم پیش نمیره هر کسی مشکلی داره تو زندگیش تو هم حق داری ناراحت باشی انشالل ...

آره مجردی از دست بابام الان از دست شوهر پس من کی زندگی میکنم تاکی زندم این خدا کجاست پس