2777
2789

یه تکه از فیلم سینمایی ایرانی رو دیدم که رعنا آزادی ور و مهدی پاکدل زن و شوهر بودند و مهدی پاکدل داشت با بغض به زنش میگفت از خال پشت گردنت متنفرم از چین روی پیشونیت متنفرم و ...

حالا سرچ زدم اسم فیلم" لحظه ای و دیگر هیچ "بود ؟ 

کسی این فیلم رو دیده ؟ ارزش دیدن داره؟😮‍💨😣🧐🌿

✅️🦋👌🍀

از بوی دهنت صبح ها که که بیدار میشی متنفرم از اینکه تو خونه همیشه کلاه میذاری متنفرم 

اسم این فیلم تارا هست خوبه بد نیست ولی خیلی قشنگ هم نیست 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

نه اسم این فیلم تارا هست خوبه بد نیست ولی خیلی قشنگ هم نیست 

واقعا ؟ پس چقدر این دوتا فیلم مشترک دارن 😃🤦‍♀️ تازه ارایش و گریم هاشون هم تو فیلم لحظه ای و دیگر هیچ مثل اون فیلمی بود که شما میگید اسمش تارا هست .عجیبه 🧐 یعنی عاشقانه نیست؟

✅️🦋👌🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟ پس چقدر این دوتا فیلم مشترک دارن 😃🤦‍♀️ تازه ارایش و گریم هاشون هم تو فیلم لحظه ای و دیگر ه ...

اگه دیالوگش همینه که ادامه اش رو گفتم خودم دیدمش تارا هست 

نه عاشقانه نیست این دوتا زن و شوهرن بعد مثلا گذشته حال و آینده ی اینا رو همزمان نشون میده که مهدی پاکدل زمان حالشون هست نشون میده اول چقد عاشق بودن و اگه به آینده برسه چقدر سرد میشن من والا چیز خاصی نفهمیدم از فیلمش کلا فقط برا نگاه کردن خوب بود 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

ببینید 🧐🤔

آره همینه اسمش تارا هست حالا نمی‌دونم شاید از این فیلماست که بعداً اسمشون عوض شده من به اسم تارا دانلود کردم 

اگه دیالوگش همینه که ادامه اش رو گفتم خودم دیدمش تارا هست  نه عاشقانه نیست این دوتا زن و شوهرن ...

عه خب پس هیچی دیگه نمی بینم .ممنون که گفتید .چون فیلم های بی سروته ببینم بعدش خودم رو سرزنش میکنم که این چی بود دیدی و وقت و نگاه و احساس و فکرت رو درگیرش کردی الکی 😃🤦‍♀️

✅️🦋👌🍀

عه خب پس هیچی دیگه نمی بینم .ممنون که گفتید .چون فیلم های بی سروته ببینم بعدش خودم رو سرزنش میکنم که ...

آره الان منم سرچ کردم اسمی که شما گفتید همین فیلم رو آورد و همون توضیحات که گفتم فکر کنم اسمش دوتایی باشه نمی‌دونم چجوریه ولی در کل این سکانس مال همین فیلمه که بهت گفتم خیلی قشنگ نبود فیلم های قشنگ تری هست ملاقات خصوصی رو ببین عاشقش میشی 

رفتم سرچ کردم سال ۹۸ که ساختنش اسمش لحظه ای و دیگر هیچ بوده ولی الان که اکران شده به اسم تارا اکران شده یعنی دوتاش یکیه

آره الان منم سرچ کردم اسمی که شما گفتید همین فیلم رو آورد و همون توضیحات که گفتم فکر کنم اسمش دوتایی ...

جدی ؟😍 اتفاقا تعریف ملاقات خصوصی رو تو نی نی سایت قبلا دیده بودم😃 یه تیکه ش رو میشه بگید درباره ی چیه ؟

✅️🦋👌🍀