2777
2789
عنوان

عمل لابیا پلاستی و هودکتومی

970 بازدید | 17 پست

سلام دخترا اینجا کسی عمل لابیا و هود داشته بیاد بگه ببینم ورمش رفت تا چ مدت ورم داره لطفا اونایی ک عمل کردن بیان نظر بدن از رو کنجکاوی نپرسین واقعا فکرم درگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برای زیبایی میخوای عمل کنی که فکر میکنم همینطوره خواهرانه بهت میگم نکن ♡  اعصاب اون ناحیه ...

انجام دادم نزدیک ۱۲روره هودکتونیم ورم داره هنو نرفته میخوام بدونم ورم چ مدت بعد ازبین میره  ب عصبم دست نزده

[QUOTE=318107397]لابیاپلاستی انجام دادم ولی اون یکی دیگ رو نمیدونم چی هست اصن همون ی ماه اول ورمش رف حتی کمتر از ی ما ...[/QUOTEبالا و کنار های کلیتوریس

لبه ها ورم داشت یا بالاش؟!

میلت کم نشده؟

ن بیشترم شده حتی 

چون من روی کلیتوریس پوست اضافی داشتم ک هم از لحاظ ظاهری خوب نبود هم باعث میشد دسترسی ب کلیتوریس سخت بشه 

الان هم اعتماد ب نفسمم تو رابطه بیشتر شده و همینم خودش باعث بیشتر شدن میلم شده😂