2777
2789
عنوان

میخوام برا شوهرم تولد بگیرم کاربلدا بیاین مرسی بوس

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 61 پست
منم فقط حداقل ترین هزینه کیک برا ۲۰ نفر گفتم  تو در حالت عادی بخوای آبرومندانه بگیری با تزیین ...

ایشالا تا اونموقع جمع میشه من فقط ایده میخوام ک چیکار کنم مسعله مالی نیس نهایت از مامانم قرض میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار براش تولد نگرفتم شب ک خواب بودیم رفتم ی کیک مینیمال از یخچال با شمع روشن اوردم بیدارش کردم ک ...

اینووووو چند بار گفتییییب  اینجا    ولی منم  هربار خوندم  لذت بردم

یک سلامی هم  عرض کنم خدمت   اون فضولی که پروفایلمو  چک میکنه   سلام   چطوری فضول!!!!!!  تمام دنیام  پسرم  
برا شام فینگر فود بذار  اسنک و پیتزای کوچولو کوچولو سمبوسه ،ساندویچ کالباس با نون باگت کوچیک ...

به جز فینگر فوت ب نظرتون کوفته و سوپ و مخلفات خوبع؟ک‌ظزف و کارم زیاد نداشته باشه از قبل اماده کنیم

من یه سال سوپرایزش کردم

خونه پدرشوهرم گرفتم زنگ زدم دیزاینر اومد یه تم شیک زد واسم هنوزم ک هنوزه تمش از مد نرفته دو سال گذشته

ژله تک نفره خودمون با کمک آبجیام از شب قبل تو جام اکرولیک که هزینه ایی نداره درست کردیم واسه روی میز یه ژله بزرگ هم درست کردم شام هم ساندویچ الویه دادم خیلی خوش گذشت و خیلی همه تعریف میکردن ازتولدش میوه هم چند جور گرفتم 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

عزیز دل اول ببین همسرت خوشحال میشه ک میخوای براش تولد بگیری اخه چند روز پیش ی خانومه تایپیک زد ک برا شوهر کلی هزینه کردمو فلان اومده دیده براش تولد گرفتم ناراحت شده قهر کرده رفته خونه مادرش بنده خدا کیکو تزئینو کادو مونده بود رو دستش 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
من یه سال سوپرایزش کردم خونه پدرشوهرم گرفتم زنگ زدم دیزاینر اومد یه تم شیک زد واسم هنوزم ک هنوزه تم ...

ساندویج الویه خوبه برا تولد؟یا سالاد ماکارونی؟زشت نیس اگه بکنم؟،ب نظرت کوفته و سوپ با مخلفات چطوره