2777
2789
عنوان

میخوام برا شوهرم تولد بگیرم کاربلدا بیاین مرسی بوس

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساندویج الویه خوبه برا تولد؟یا سالاد ماکارونی؟زشت نیس اگه بکنم؟،ب نظرت کوفته و سوپ با مخلفات چطوره

ب نظر من ساندویچی راحت تر و مناسبتر از کوفته و سوپ و ونگ و فنگشه من چون نخواستم مادرشوهرم به زحمت بیفته واسه شام و اینکه ظرف و ظروف کثیف نشه سعی کردم همه چی رو حاضری ترتیب بدم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

اره گلم همسرم خیلی برا اینکارا ذوق میکنه قدر دانم هست خدایی

خدا خیرش بده مبارک باشه ولی سوپ وکوفته برا تولد جالب نیست بیشتر کیک مرغ سالاد اولویه و اینا مورد پسند و کم دردسرتره

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
شام کوفته‌و سوپ و مخلفات بدع؟

ی پیشنهاد دیگه هم بدم اگه وسعت میرسه کباب از بیرون بگیر برنج رو تو خونه بپزید

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

ب نظر من ساندویچی راحت تر و مناسبتر از کوفته و سوپ و ونگ و فنگشه من چون نخواستم مادرشوهرم به زحمت بی ...

او هاتواده ما حاظری یکم باب نیس برا دنگ و فنگشم میگم کوفته ک‌ ک از قبل اماده بشه راحت🥲ک اونم موندم زشت نباشه پشتمون حرف در نیاد مناسب مجلس باشعه

به نظرتون برا شام سوپ و کوفته چطوره؟

خوب نیس...کوفته با سوپ مزه نمیده جفتش تقریبا نونیه..هزینه گوشت کوفته رو مرغ بخر کباب کن با سالاد

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
او هاتواده ما حاظری یکم باب نیس برا دنگ و فنگشم میگم کوفته ک‌ ک از قبل اماده بشه راحت🥲ک اونم موندم ...

خیلی هم دلشون بخاد کوفته اگه تبریزی باشه گیر فلک هم نمیاد دختر

ب نظرت کباب از بیرون متوسط قیمت دونه ای چقدره

ولله بستگی داره به شهرتون و جاش تو رو صد تومن حساب کن حالا کم و زیاد میشه 

تبریزیم هستیم اله😂😘

بح بح خداوکیلی کوفته هزینه ش بالاتره که🤣