2777
2789

سلام دخترا تولد شوهرم بهمن ماهه میخام خونه مادرم تولد سوپرایزی بگیرم براش فعلادو تومن دارم به نظرتون چه کارایی بایدبکنم و چقدرپول لازمم میشه مهمونارم حدودی۲۰تا درنظر بگیرین،شامم پیشنهاد بدید میسی بوس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ۲ تومن فقط ۶۰۰ می‌ره پای کیک !!

به نظرم دوتایی بگیرید هزینه شام و فلانم ندین جاش یه کادوی درس حسابی بده

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من یبار براش تولد نگرفتم شب ک خواب بودیم رفتم ی کیک مینیمال از یخچال با شمع روشن اوردم بیدارش کردم کلی خوشحال شد کیک خوردیم هنوزم ک هنوزه میگه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اون ۲ تومن فقط ۶۰۰ می‌ره پای کیک !! به نظرم دوتایی بگیرید هزینه شام و فلانم ندین جاش یه کادوی درس ح ...

میخام‌ بزرگ باشه نهایت کادو‌نمیدم،کلا دوتومن نیس ک‌فعلا دوتومنه تا اونموقع هر چقدر جمع کنم

میخام‌ بزرگ باشه نهایت کادو‌نمیدم،کلا دوتومن نیس ک‌فعلا دوتومنه تا اونموقع هر چقدر جمع کنم

منم فقط حداقل ترین هزینه کیک برا ۲۰ نفر گفتم 

تو در حالت عادی بخوای آبرومندانه بگیری با تزیین و فلان باید خیلی خرج کنی و شامم که میخوای بدی 

اونوقت کادو ندی خیلی ضایس 

حالا صلاحتو خودت بهتر میدونی من خودم تولد سورپرایزی گرفتم دو نفری بود حالا نزدیک ۳ تومن خرجش شد که دستبند پلاک طلا دار گرفته بودم براش اونم دو سال قبل 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵