2777
2789
عنوان

مشاعره

798 بازدید | 163 پست

دوستان علاقمند به مشاعره اگر هستید تشریف بیارید مشاعره کنیم

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

ارزش انسان به علم ومعرفت پیدا شود 

بی هنر گر دعوی بیجا کند رسوا شود

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش انسان به علم ومعرفت پیدا شود  بی هنر گر دعوی بیجا کند رسوا شود

درگیر تو بودم که نمازم به قضا رفت

درمن غزلی درد کشید و سر زا رفت

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
ارزش انسان به علم ومعرفت پیدا شود  بی هنر گر دعوی بیجا کند رسوا شود

دیگر چه فرقی می کند

در خوان یک یا خوان هفت

از عشق میترسید و گفت

از عشق میترسی و رفت

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

دوش رفتم به در میکده خواب آلوده  خرقه تر ،دامن و سجاده شراب الوده

هوای باغ از من میگذشت 

و شاخ و برگش دروجودم می لغزید

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
درد دل کن که نماند به دلت دلتنگی  کوه هم در فوران است به آن دل سنگی

یارب مددی کن که به سامان برسیم

چون مزرعه ی تشنه به باران برسیم 

یا من برسم به یار یا یار به من 

یا هر دو بمیریم و به پایان برسیم

من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود........😔
دیگر چه فرقی می کند در خوان یک یا خوان هفت از عشق میترسید و گفت از عشق میترسی و رفت

توانا بود هرکه دانا بود

ز دانش دل پیر برنا بود

دیگر چه فرقی می کند در هوان یک یا خوان هفت از عشق میترسید و گفت از عشق میترسی و رفت

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد 

وجود نازکت آزرده گزند مباد 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
یارب مددی کن که به سامان برسیم چون مزرعه ی تشنه به باران برسیم  یا من برسم به یار یا یار به م ...

میان بیداری و خواب پرتاب شده بود

بیراهه فضا را پیمود و چرخی زد

وکنار مردابی به زمین نشست

یارب مددی کن که به سامان برسیم چون مزرعه ی تشنه به باران برسیم  یا من برسم به یار یا یار به م ...

ما چو ناییم و نوا در ما ز توست

ما چو کوهیم و صدا در ما ز توست 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...