یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
منی ک مادرم هست ولی ندارمش هم جایی دارم تو جمعتون؟!
روانشناس هستم...کمک خواستید درخدمتم...🩵 جوری باش که هرعامه پسندی نپسندت... مَـنچـہباشَـمیانَـباشَـم،ڪارہدُنـیالَنـگنیـست! مَـنبِمـیـرَمیابِـمانَمهیچــڪَسـےدِلـتَـنـگنـیـسـت:)💔️اون مویی که با رفتنت سفید شد،رنگش کردم:)اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم:)🖤
یکسال و پنج ماه و بیست روزه که ندارمش. از بینمون پر کشید. لعنت به سرطان. توی آمبولانس یه هفته مونده به فوتش دست باد کرده ش رو گذاشت رو دستم گفت نمی دونم چرا گریه می کنی؟! دلتنگشم و هر شب به امید اینکه تو خواب ببینمش هستم. به امید اینکه پنجشنبه ها برم پیشش هفته رو می گذرونم. تنهام با وجود همسر و دو فرزند. برام همه کس بود، دوستم بود زندگیم بود...
یکسال و پنج ماه و بیست روزه که ندارمش. از بینمون پر کشید. لعنت به سرطان. توی آمبولانس یه هفته مونده ...
من قدرشوندونستم
لعنت به من
۱۶سالم بودکه سرطان گرفت منم عاشق کسی بودم همه فکرموذهنم اون عوضی بودفکرم نمیکردم یه روزی مادرم نباشه دورش نبودم بخداتقصیرمن نبوداون نامرداینقددورمنوگرفته بودکه همه روزفکراون بودم یه روزی مدرسه بودم گفتن که مادرم تموم کرده