2777
2789
عنوان

چرا هر حرفی میزنم طرف مقابل بد برداشت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین چ خوب گفتی ولی منم مث اسی هستم دلم میسوزه بعدم بعضیا همش ناله میزنن الکی

خوب من خودم به شخصه از چس ناله متنفرم کسیم چس ناله کنه سریع میگم بازم شکر خدا کسی از گشنگی نمرده بلافاصله موضچع رو عوض میکنم یا پا میشیم میرم سرویسی جایی تا اون حرفاش تموم بشه

دنیا عوض شده

قبلن برای کسی نظر میدادی شاد میشد که دلسوزی

الان میگه دشمنه و دخالت میکنه

پس باید حواسمون رو جمع کنیم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
شاید با لحن بدی میگی 

نه به خدا فقط میخوام از این وضعیت در بیاد. مثلا اومده خونمون میوه نخورده میگه دندون ندارم. میگم خوب فدات شم اینجوری اذیت میشی دو روز دیگه سو تغذیه میگیری میگه خب پول ندارم میگم خب چه اشکالی داره یه النگو بفروش ایشالا بعدا دوباره میخری الان دندونات واجبه 

نه به خدا فقط میخوام از این وضعیت در بیاد. مثلا اومده خونمون میوه نخورده میگه دندون ندارم. میگم خوب ...

خوب ببین میبینی خوشش نمیاد دیگ نگو بعدم این که حرف طلاهاشو میکشی وسط زیاد خوشاند هم نیس کسی ک یکم بد بین باشه سریع فکرش بد میشه و دیگ به این فک نمیکنه از روی دلسوزی میگی 

نه به خدا فقط میخوام از این وضعیت در بیاد. مثلا اومده خونمون میوه نخورده میگه دندون ندارم. میگم خوب ...

دلسوزی خوبه اما واسه کسی که جنبه داشته باشه وقتی اون جنبه دلسوزی نداره باید هیچی نگی