2777
2789
عنوان

وابستگی کودک و مادر

144 بازدید | 19 پست

سلام

میشه بگین جای خواب بچه هاتون از کی جدا کردین؟

من دخترم ۵ سالش تازه جای خوابش میخوام جدا کنم اما بهش وابسته هستم این عادی؟ یعنی عادت میکنم به این شرایط؟ همش میگم همیشه پیشم بوده حالا بینمون فاصله 😅

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍          خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️ 

پسرم ۶ ماه بزرگ تره هنوز کنار منه من نباشم تا صبح میشینه تختش چسبیده به تخت نا شبا تا دستمو نگیره نمیخوابه

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم ۶ ماه بزرگ تره هنوز کنار منه من نباشم تا صبح میشینه تختش چسبیده به تخت نا شبا تا دستمو نگیره نم ...

الهی عزیزممم 

آره من خودم خیلی بهش وابسته هستم دلم نمیاد فاصله بینمون باشه اما حس میکنم برای خودش اینجوری بهتره

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍          خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️ 
بهتر بود زودتر شروع می کردی زودتر راحت تره، من ۲ سالگی جدا کردم خودشم استقبال کرد اگه مونده بود واسه ...

خودشم دوس داره خداروشکر ولی من سختمه بدون اینکه دستاشو بگیرم بخوابم 🫠

الهی عزیزممم  آره من خودم خیلی بهش وابسته هستم دلم نمیاد فاصله بینمون باشه اما حس میکنم برای خ ...

اگه کوچیک تر بود باید جدا میکردیم 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
دختر۶سالم یه لحظه م ازم جدا نمیشه.وابستگی شدییید

الهی من ۳ سالگیش یه مدت جدا می‌خوابید باز گذاشتمش پیش خودم ولی الان میگم برای خودش بهتره

من پسرم کلاس اولیه

حدود یک ماهه خودش خواسته جدا بخوابه

ولی قبلاً من باید کنارش می‌خوابیدم بعد که اون خوابش میبرد من پا میشدم میرفتم از اتاقش بیرون

یهو یه شب گفت دیگه نمیخواد پیشم بخوابی

و من کلی ذوق کردم. مثل مادری که بچشو از شیر گرفته و بچش اصلا بهونه شیر و سینه رو نگیره

البته پسر من بسیار مستقل هست

من پسرم کلاس اولیه حدود یک ماهه خودش خواسته جدا بخوابه ولی قبلاً من باید کنارش می‌خوابیدم بعد که ا ...

خداروشکر خدا حفظش کنه دختر منم میره پیش دبستانی خودش دوس داره تنها بخوابه ولی چون من بهش وابسته هستم سخته برام خدا کنه عادت کنم