_fatemeh_sedi مدیر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 170 عنوان وابستگی کودک و مادر | مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 19 پست سلاممیشه بگین جای خواب بچه هاتون از کی جدا کردین؟من دخترم ۵ سالش تازه جای خوابش میخوام جدا کنم اما بهش وابسته هستم این عادی؟ یعنی عادت میکنم به این شرایط؟ همش میگم همیشه پیشم بوده حالا بینمون فاصله 😅 خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍 خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️ 1402/08/28 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17235 حالا هم هر جا بریم دنبالمونن😂 الان شما میگی مشکل خودتی که مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
_fatemeh_sedi مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 170 الان شما میگی مشکل خودتی که اره دیگه خودم بهش وابسته هستم ولی برای بیرون رفتن بفهمه میخوام برم گریه میکنه بیاد😅 خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍 خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️
koochik عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 4622 الهی من ۳ سالگیش یه مدت جدا میخوابید باز گذاشتمش پیش خودم ولی الان میگم برای خودش بهتره اصلا راضی نمیشه جدا بخابه. یه جور گریه میکنه دلم رحم میاد. آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
_fatemeh_sedi مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 170 اصلا راضی نمیشه جدا بخابه. یه جور گریه میکنه دلم رحم میاد. بنظرم براش هدیه بگیر بزار زیر بالشتش بگو فرشته برات آورده چون دیگه بزرگ شدی باید مستقل بشی😁 خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍 خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️
خانوما عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 3428 خداروشکر خدا حفظش کنه دختر منم میره پیش دبستانی خودش دوس داره تنها بخوابه ولی چون من بهش وابست ... خب نباید اینجوری باشی. ناخواسته به بچت آسیب میزنی.بعد فکر کن ازدواج کنه بره شهر دیگهیا دانشگاه بره شهر دورخودت هم آسیب میبینی. اتفاقا تنهایی خوابیدن خیلی خوبه.من اگه شب کسی بهم بچسبه یا دستمو بگیره یا صدای نفسش بلند باشه اصلا خوابم نمیبره.