2777
2789

شما با کسی که آسم داره حاضرید ازدواج کنید؟؟

من از بچگی آسم دارم نفسم زیاد میگیره یا شبا سینم خس خس میکنه اسپری میزنم دکترم زیاد میرم بهتر نمیشه...همیشه میترسم همسر ایندم اینو سرکوفت بزنه

شما نظرتون چیه؟

اینم بگم در گذشته با کسی بودم همون زمان کرونا کرفتم و ریه ام داغون شد رفتم ای سی یو با اینکه حالم از الان خیلی بدتر بود بهم سرکوفت نزد اما نا خود اگاه اعتماد به نفسم گرفته شده بود🤦🏻‍♀️

اگه واسه درمان اسم راهکار دارید یا دکتر خوب میشناسید بگید لطفا

چشم خود بستم که دیگر روی مستش ننگرم،ناگهان دل داد زد:دیوانه!من می بینمشـ...❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آسم درمان نداره من الان خفیف خفیف دارم بچه که بودم آسم کودکان شدید داشتم 

مشکل خاصی هم پیش نمیاره برای ازدواج اگه طرفت آدم درست و خوبی باشه و درک کنه 

فقط اینکه رحم کن به بچه آینده خودت چون ممکنه که اگه بچه بیاری به خاطر مسائل ارثی و ژنتیکی آسم داشته باشه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
آسم درمان نداره من الان خفیف خفیف دارم بچه که بودم آسم کودکان شدید داشتم  مشکل خاصی هم پیش نمی ...

یکی از ترسام از بچه اوردن دقیقا همینه

منم از کودکی اسم دارم درمان نشد الان سدیدتر شده

شما چیکار کردی خفیف شد؟

چشم خود بستم که دیگر روی مستش ننگرم،ناگهان دل داد زد:دیوانه!من می بینمشـ...❤️‍🩹
یکی از ترسام از بچه اوردن دقیقا همینه منم از کودکی اسم دارم درمان نشد الان سدیدتر شده شما چیکار کر ...

گفتم دیگه آسم کودکان داشتم . آسم کودکان تا هفت الی ده سالگی درمان میشه اما من چون زمینه ژنتیکی دارم کامل درمان نشد 

شما هم میتونی آزمایشات غربالگری رو بدی ولی خواهرانه میگم بهت عزیزم بچه نیار . اگه بچه مشکل داشته باشه تا آخر عمر خودتو نمیبخشی مثل مامان من 

من البته مادرم آسم نداره در واقع پدر بزرگم داره ولی مادرم اصرار به بچه داشتن کرده و منم که دیگه اینجوری

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن