2777
2789

بیخیال گذشته

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلت آبروم رفت روم نمیشه فردا برم مدرسه گند زدم با پته پته میخوندم الان همونو بخونم اوکیم سر کلاس دا ...

هیچ کس یادش نمی مونه فداتشم

خیالت راحت باشه

اذیت نکن خودتو

از رویاهای خود دست نکشید، در غیر اینصورت رویاها از شما دست می‌کشند✌🏻❤     

هی ولی امروز دبیر زبانم گفت هر چی نوشتی بت ۲۰ میدم🥲🖤

چون من یه مشکلی داشتم نخونده بودم و گفت فقط سر ازمون بشین! این رفتار قشنگش یادم نمیرع؛)

هر چند نمره یه درصدم برام مهم نیس

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
باید روی انگلیسی خیلی کار کنی بدلیل اینکه زود فراموش میشه سعی کن هر روز یه تایمی رو برای زبان اختصاص ...

خب وقت ندارم کنکوریم درسام مونده باید واسه نهایی بخونم دو ساله زبانو کامل کنار گذاشتم میخواستم بعد کنکور بخونم قوی ولی هر جلسه زبان مدرسه اعصابم خورده چرا هیچ نکته ای گرامر یادم نیست و اصلا اعصابم داغونه از ظهر 

هیچ کس یادش نمی مونه فداتشم خیالت راحت باشه اذیت نکن خودتو

واقعا نمیدونم چیکار کنم میشه یکم باهات درد و دل کنم؟ کنکوریم دهنم صاف شده از وقتی اومدم مدرسه جدید هر روز اعصابم خورده طوری که هر تستی ک میزنم یاد اتفاقای روز میوفتم خسته میشم زود انرژیم تحلیل میره همه اش سردردم در حالی که تابستون اینجوری نبودم همه اش دلم میخواد مرکز توجه باشم به بقیه حسودیم میشه با اینکه درس خودمم خوبه اوکیه همه اش احساس میکنم عقبم از بقیه بعد دیگه تو کلاسمون یه آدمای دیگه ای هستن که کلاسو دستشون میچرخه همه اش نگرانم اشتباه کنم مسخره شم :/

خب وقت ندارم کنکوریم درسام مونده باید واسه نهایی بخونم دو ساله زبانو کامل کنار گذاشتم میخواستم بعد ک ...

من زبانم خیلی خوب بود تا اینکه اومدم دهم و واقعا دیگه نمیتونستم درکش کنم 

زبان که تو کنکور حذف شده اما تو نهایی واقعا سخته ‌خوندنش پس باید از الان بخونی و تمرین کنی چون من خودم امتحان دادم امسال و فقط تونستم نمره قبولی بگیرم برای همین باید بیشتر تلاش کنی خیلی بیشتر

از منی که این دوران رو گذروندم به تو نصیحت از لحظه لحظه زمانت استفاده کن برای درست اگه واقعا هدف داری اصلا حتی به نی نی سایت هم نیا فقط کافیه چند مدت تلاش کنی و بعدش با خیال راحت میتونی بیای تو هر فضای مجازی

هی ولی امروز دبیر زبانم گفت هر چی نوشتی بت ۲۰ میدم🥲🖤 چون من یه مشکلی داشتم نخونده بودم و گفت فقط ...

خوشبحالت ما معلم مدرسه مون از این‌است که باید هی سر کلاس حرف بزنی منم استرس میگیرم همه اش همونقدر که بلدمم نمیتونم انتقال بدم :)

من زبانم خیلی خوب بود تا اینکه اومدم دهم و واقعا دیگه نمیتونستم درکش کنم  زبان که تو کنکور حذف ...

اره خب واسه نهایی اصلا مجبورم بخونم زبانو اما اون قسمتیکه امروز گفت بخونم معنی کنمو تازه همین امروز درس داده بود یعنی درس رو داد و همون موقع پرسید بعد کلماتش یکم جدید بود اصلا خیلی مزخرف بود منظورم اینه درسش از قبلا نبوده چون قبلیا رو خوندم

واقعا نمیدونم چیکار کنم میشه یکم باهات درد و دل کنم؟ کنکوریم دهنم صاف شده از وقتی اومدم مدرسه جدید ه ...

تو مشکلتو خودت فهمیدی 

میخوای مرکز توجه باشی و میخوای به چشم بیای

چرا میخوای همچین کاری کنی؟؟

تو باید از نظر خودت موفق باشی ،دو سال دیگه سال دیگه از اون مدرسه رفتی بیرون 

متوجه میشی بقیه هیچی نبودن،خودت و آینده مهم بودی و بس

و یادت باشه فقط یه سال دیگه  مونده،واسه خودت تلاش کن ،بزار بقیه هر چی خواستن بگن

حتی سال دیگه اسمتم یادشون نمیاد،تمرکزتو بجای این چیزای زود گذر که فردا هیچ کس یادشون نمیمونه بهم نزن

طرز فکرتو عوض کن ،برو بچسب به آیندتوبسازش

حرف هیچ احدی برات مهم نباشه و دنبال رقابت با کسی نباش

از رویاهای خود دست نکشید، در غیر اینصورت رویاها از شما دست می‌کشند✌🏻❤