2777
2789
عنوان

کی تعبیر خواب بلده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 38 پست
نشونه اسیب دیدن از طرف اون قسمت هست.. اگه ساق دسته..دستت..اگه جوراب هست..پاهات...بهتره حجاب اون قسمت ...

منم شهید گمنام رو خیلی دوست دارم ایشون مثل یه امام بودن انشاالله برای ما هم در دنیا و آخرت دعا کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نشانه خیر ونیکی است

ایشالله 

مرسی ممنون 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
یعنی اگه رعایت نشه، آسیب میبینم؟

بیین اگه  نامحرم دستت را ببینه ویه لحظه گمراه شه یا طلا ولاک وناخن خوشگل ببینه و یه کوچولو توجهش جلب شه گناهش پای توست...البته دست بعضی خانومها واقعا خوشگل وسفید وتپلیه...تازه اگه طلاتو یه خانوم ببینه ودلش بخاد و اه بکشه به هرحال اسیب زاس 

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

نشونه اسیب دیدن از طرف اون قسمت هست.. اگه ساق دسته..دستت..اگه جوراب هست..پاهات...بهتره حجاب اون قسمت ...

سلام عزیزم میشه لطفا جواب منم بدید

مامانم فوت کرده خواب دیدم ی عطری برام خریده بود بعد اومد زد به گردنم و هدیه داد بهم بعدش گفت این عطر دخترای پاک ومعصومه

چیه تعبیرش؟ممکنه به ازدواج ربط داشته باشه؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم میشه لطفا جواب منم بدید مامانم فوت کرده خواب دیدم ی عطری برام خریده بود بعد اومد زد به گ ...

خدارحمتشون کنه...به زودی به یکی از خواسته های خودت میرسی

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بیین اگه  نامحرم دستت را ببینه ویه لحظه گمراه شه یا طلا ولاک وناخن خوشگل ببینه و یه کوچولو توجه ...

سلام خوبین

دیشب من  خواب دیدم از ی پیرمرد میخوام بهم انار بدع بعد تاکید میکنم ترش باشه

اون اقا دو تا انار بهم میده هر دونه انار ب اندازه لوبیا بود یکش قرمز قرمز و اون یکی صورتی

وقتی خوردم از عسل شیرینتر بود

ممنونم عزیزم 

میشه کمکم کنی 

خیر ببینی

سلام عزیزم خوبی توووو

معلمومه کجایی خییییلی نگرانت شدم حتی درموردت تاپیک هم زدم 

امشب داشتم ب شوهرم میکفتم ی کاربری بود من خیلی دوستش داشتم پیداش نیس نگران بچشم🥺😍

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
سلام عزیزم خوبی توووو معلمومه کجایی خییییلی نگرانت شدم حتی درموردت تاپیک هم زدم  امشب داشتم ب ...

عزیز دلممممم خوبی تو

قربونت برم من خوبم نگران نباش 

شرمنده نگران شدی 

خیلی کم میام تازگیا 

میخواستم کاربریمو بترکونم دلم نیومد ولی خب کم میام 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
عزیز دلممممم خوبی تو قربونت برم من خوبم نگران نباش  شرمنده نگران شدی  خیلی کم میام تازگ ...

خیلی دلم برات تنگ شد بخدا🥺🥺🥺 نگران جوجت بودم🥺 

راستی فردا موعد پریودمه دعاکن منم باردار باشم

خیلی دلم برات تنگ شد بخدا🥺🥺🥺 نگران جوجت بودم🥺  راستی فردا موعد پریودمه دعاکن منم بار ...

قربون دل مهربونت 

برات حمد میخونم ایشالله که بارداری گلم 😘😘😘😘

قربون دل مهربونت  برات حمد میخونم ایشالله که بارداری گلم 😘😘😘😘

مرسی عزیزم خداکنه باشم شوهرم خیلی ذوق داره

هرماه قبل پریودی سینه هام خیلی درد داشت اما الان نداره یکمم تکرر ادرار دارم نافم و یکم پایین ترش تیر میکشه گاهی تخمدان سمت راستمم تیر میکشه 

سلام عزیزم میشه لطفا جواب منم بدید مامانم فوت کرده خواب دیدم ی عطری برام خریده بود بعد اومد زد به گ ...

عطر خوش نشانه اینه که بین همه محبوبیت پیدا خواهی کرد و زبانزد همه از نظر پاکی و معصومیت خواهی شد ..