2777
2789
عنوان

بی اختیاری ادرار

1274 بازدید | 6 پست

سلام

من یه مشکلی داشتم میخواستم بدونم کسی هم هست مثل من اینجوری بوده باشه و درمان شده باشه؟ 

قضیه اینه که من از بچگی بی اختیاری ادرار داشتم به خصوص موقع خندیدن (بعضی وقت ها) 

یا بعضی موقع ها هم موقع عطسه و سرفه اینجوری میشدم ولی خیلی کمتر بود نسبت به اولین موردی که گفتم

کسی هست اینجوری باشه؟ دلیلش چیه؟ درمان داره؟ 

حالا من میرم دستشویی، آخر ادرارم کامل تخلیه نمیشه و تهش باقی میمونه و محل خروج ادرارم میسوزه

منم بعضی وقت ها اینجوریم. خیلی عجیبه اخرشم نفهمیدم دلیلش چیه کسی هم نمیدونه که بخوام مثلا برم دکتر و اینا، سنمم زیاد نیست اونقدرا که بگیم افتادگی مثانه هست

اولش فکر میکردم عادیه اما انگاری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعضی وقت ها اینجوریم. خیلی عجیبه اخرشم نفهمیدم دلیلش چیه کسی هم نمیدونه که بخوام مثلا برم دکتر و ...

حالا همون مقداری که باقی مونده گلاب به روتون میام بیرون قشنگ میریزه بعضی وقتا

بعضی وقتا هم احساس دفع فوری ادرار پیدا میکنم با اینکه حجمش زیاد نیست

تازگیا آزمایش ادرار دادم نوشته ca oxalate few توی نت زدم نوشته سنگ کلیه کم

هنوز به دکتر نشون ندادم

حالا همون مقداری که باقی مونده گلاب به روتون میام بیرون قشنگ میریزه بعضی وقتا بعضی وقتا هم احساس دف ...

چقدر بد. منم بعضی وقتا همینجوری میشم. امیدوارم سنگ کلیه ات رفع شه گلم سر فرصت حتما به دکتر نشون بده. 

بی اختیاری استرسی ادرار. تو خانما شایع هست. برید دکتر اورولوژی 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷