2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای مشکلات باروری و متخصص خوب تو اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 26 پست
عزیزم تنبلی با پیاز درمانی و روغن مالی رفع میشه خودم انجام دادم طب سنتی برید زودتر جواب میده دکتر مح ...

چجوری پیاز درمانی کردی؟ حتما باید با پیاز نارنجی دباشه؟من میترسم انجامش بدم بدتررر بشم 😭😭😭

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری پیاز درمانی کردی؟ حتما باید با پیاز نارنجی دباشه؟من میترسم انجامش بدم بدتررر بشم 😭😭😭

عزیزم تو نت بزنید دستورش میاد حتما پیاز زرد،باید دو هفته آب پیاز زرد جوشیده را قبل غذا گرم بخوری، سرچ کنید پیاز درمانی میاد، اگه نگرانی برای بچه دومم از این دکتر رژیم گرفتم برای تنبلیم 2ماهه جواب داد و باردار شدم، دکتر مجید اسدزاده سمت مترو قلهک، البته من اینترنتی ازشون برنامه گرفتم هزینش 150 تومن هست، تماس بگیرید منشی لینک می‌فرسته براتون، رژیم درمانی را انتخاب کنید 

عزیزم تو نت بزنید دستورش میاد حتما پیاز زرد،باید دو هفته آب پیاز زرد جوشیده را قبل غذا گرم بخوری، سر ...

ممنونم عزیزم لطف کردی 

من که همه راهها رو رفتم اینم میرم. 

هر موقع نتیجه گرفتم اینجا میگم بقیه م استفاده کنن 

تشکررر

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

عزیزم تو نت بزنید دستورش میاد حتما پیاز زرد،باید دو هفته آب پیاز زرد جوشیده را قبل غذا گرم بخوری، سر ...

متاسفانه فعلا نوبت دهی فعال ندارن.

سر خود پیاز درمانی کنم ینی؟

متاسفانه فعلا نوبت دهی فعال ندارن.سر خود پیاز درمانی کنم ینی؟

٢٢٦٤٩٨٧٢شماره مطب زنگ بزنید منشی لینک بفرسته براتون

09226211965شماره پشتیبان دکتره برای نوبت اینترنتی باهاشون تماس بگیرید راهنمایی میکنند

عزیزم اینم انجام بده 40 روز 2 رکعت نماز مثل نماز صبح هست بخون هدیه به امامزاده سید محمد تو عراق هستند عالیه برای بارداری، یه نذر هم تو تاپیکهام گذاشتم انجام بده انشاالله نتیجه بگیری 

عزیزم ورزش هم انجام بده، پیلاتس، یا بسکتبال، ایروبیک بدنت فعال میشه، سردی نخور، ماست دوغ، ترشی، سرکه آبغوره، آبلیمو، به همسرت آب هویج زیاد بده، یا تو بیشتر غذاها هویج بریز لازمم نیست بهش بگی برای چیه،من برای بچه دومم دیگه بدون قرص پریود نمی‌شدم، از این دکتر رژیم گرفتم پیلاتس هم انجام می‌دادم مشکلم رفع شد و باردار شدم شمام ناامید نباش به خدا توکل کن، نذر علی اضغر کن تعدادی شیر پخش کنید بین بچه ها انشالله حاجت بگیرید 

عزیزم ورزش هم انجام بده، پیلاتس، یا بسکتبال، ایروبیک بدنت فعال میشه، سردی نخور، ماست دوغ، ترشی، سرکه ...

عزیزم خیلی مهربونی اینا رو وقت گذاشتی برام نوشتی 

تشکرررر

خواهش میکنم انشاالله امشب حاجتت را از امام زمان بگیری خدا بهتون یه بچه سالم و صالح عطا کنه

ممنونم مهربان.

خدا بچه هات رو حفظ کنه شاد و سلامت باشید