2777
2789

پسره ۲۵ سالشه مهندسه یه خونه ۱۸۰ متری و یه ۲۰۷ داره

خدا پرسته اهل نماز و روزه است و آدم خوبیه

یه خواهر و برادر دوقلو داره 

پدرش شرکت داره و پولداره  

مادرشم تحصیلکرده است 

خواهرش  و شوهر خواهرش مهندسه 

برادرشم پزشک و زنداداششم پزشکه

از لحاظ چهره هم اوکیه

《سوال برای خودم نیست》

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالی 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

عروس تحصیلاتش چیه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

اینا مشخصات عمومیه 

اخلاق؟نحوه ی مواجه با مشکلات؟مدیریت خشم؟ارتباطات اجتماعی؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بستگی به خود دختره هم داره، فردا پس فردا بخاطر تحصیلات جاری و خواهر شوهر زندگی خودش و پسره رو گند نزنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
همه چیش اکیه،فقط روی نجابتش کار کنید هر آدمی و اهل خیانت نباشه،

همچین آدمی نیست 

از همون اولم گفته که من قبلاً با یکی برای ازدواج و شناخت بیشتر تو رابطه بودم جور نشد و...

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman