2777
2789

ای کاش....😔من نوزده سالمه باردارم تصادفم کردم اوایل بارداریم کمردرد و زانو درد تصادفم به همراه ویارای شدید بارداری😔

هیشکی نداشتم با اینکه خونه خواهرا برادرم پنج دقیقه تا خونه ماس

خداروشکر میکنم بابت وجود همسرم انشاالله که صدوبیست سال سایش بالای سرم باشه خیرببینه انشاالله

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم هست خداروشکر، ولی زایمان کردم پیشم نموند. جاریم و خواهرشوهرم میومدن کارامو میکردن و میرفتن

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
همش تعصب الکیه بیخیال هزار نفر تو این دنیا مادر و پدر ندارن چیزی نشده بیخیال روحشون شاد پاشو زندگیتو ...

ممنون عزیزم .ن عزیز اگ‌مادر داشتم اینقدر سختی نمیکشیدم کسی نبود بهم کمک الان فتق ناف گرفتم همش تو فکرم بچه هام و پیش کی بزارم اگ عمل بخواد 

من مادرم هست خداروشکر، ولی زایمان کردم پیشم نموند. جاریم و خواهرشوهرم میومدن کارامو میکردن و میرفتن

من تو بارداری تنها بودم با ی بچه دو ساله خیلی سختی کشیدم ک فتق ناف گرفتم

درکت می‌کنم عزیزم

منم زمان مجردیم مادر و پدرم رو از دست دادم. واسه خواستگاری، ازدواج، بارداری و…جاشون خالی بود برام، اما نمیذارم توی این حس و حال فرو برم سریع منطقم میاد بالا که میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا به دلایل مختلف توی این مناسبت‌ها دست تنها هستن و به خوبی با برنامه‌ریزی و مسئولیت‌پذیری از پسش بر میان.

سالهاست به این نتیجه رسیدم که از دل سوزوندن واسه خودم به جز افسردگی چیزی عایدم نمیشه، تا زنده‌م باید اول هوای خودم بعدشم بچه‌هام رو داشته باشم.

ای کاش....😔من نوزده سالمه باردارم تصادفم کردم اوایل بارداریم کمردرد و زانو درد تصادفم به همراه ویار ...

خدا همسر تو برات حفظ کن .درست مثل خواهر من ک ۵ دقیق هم با من فاصله ندار .هیچ کی جای مادر رو نمیگیر

درکت می‌کنم عزیزم منم زمان مجردیم مادر و پدرم رو از دست دادم. واسه خواستگاری، ازدواج، بارداری و…جاش ...

من تو فکر بچه ها م ک بستری بشم کی ازشون مراقبت کن دردم خودم نیست

ممنون عزیزم .ن عزیز اگ‌مادر داشتم اینقدر سختی نمیکشیدم کسی نبود بهم کمک الان فتق ناف گرفتم همش تو فک ...

من هم موقع بارداری و زایمانم مادرم نبود ولی خدابه خواهرام سلامتی و عمر با عزت بده اونا پیشم بودن و همسرم 

❤️
من هم موقع بارداری و زایمانم مادرم نبود ولی خدابه خواهرام سلامتی و عمر با عزت بده اونا پیشم بودن و ه ...

خداحفظشون کن عزیزم دعا کن فتق نداشت باشم نیاز ب عمل نباش. نافم بعد زایمان کوچیک نشده