2777
2789

مثلا  از صبح خوشحاله مشکلی نداره تا اینکه میاد خونه من یک کلمه میگم  باب میلش نباشه دعوا میشه. هرچی رو میبینه میشکنه.  و حتی امروز  رف سراغ چاقو ولی سریع گذاشتش کنار این چاقو روچندبار تکرار کرده ولی خب بگم منن مثلا امروز هی گف سرم درده منم دعوا کردم چیه هی میگی بزار غذامون بخوریم و بعدش دخترم الکی  گریه میکرد ب دخترم دعوا کردم اونم مثل وحشی ها پاشد کلی چیز بهم ریخت و شکوند 

یا مثلا. اینم بگم رو بچه حساسه بزنم یا داد بزنم  عصبی میشه

بعضی وقتا از صبح دعوا و بدخلقی  عصر عاشق و شیدا خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چتونه یکم ب فکر اون بچه بدبخت باشین بیچاره داغونش کردین چ پدر مادری هستین جلو بچه اینکارا رو میکنید

دلم ب حال بچه میسوزه  تصور کن هی داد و بی داد و صدای شکستن نمیدونم چیکار کنم کم اوردم

خب یکم رعایت کنید تو کوتاه بیا چیزی نگو بخاطر بچه تأثیر بد داره رو آینده و اعصابش

بخدا باورت میشه من همش کوتاه میام  دیگ کم آوردن مثلا گوشیش ژنگ میخوره میارم جواب بده سرم داد میزنه درصورتی ک خودش گف خواب بودن بیار جواب بدم 

من همکار دو قطبی دارم دو هفته خوبه دو هفته بد 

اصلا رفتارش غیر قابل درکه و همه. ارتباط رو باهاش قطع کردن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂