درود بر شما و سلامتی بر خانواده محترمتون 🙏
در واقع من درد رو به یاد نمیارم چون سطح هوشیاری پائینی داشتم اما تغییرات داروهای من از مسکن های سبک به مخدرها نشون میده درد داشتم ،لبه های مهره L1 من درگیر بود ، پس قطعا کمردرد داشتم . ایمونوتراپی به هیچ وجه شیمی درمانی محسوب نمیشه و یک رویه درمانی مستقل گروه بندی میشه، تنها شباهتش تزریقی بودنشه . بعید میدونم کرم های ضد درد قدرت تسکین درد رو داشته باشه ،
من شنیدم که محل سرویس بهداشتی رو در خونه پیدا نمیکردم !!! مرتب بهونه های عجیب میگرفتم و تشخیص نمیدادم که داخل خونمون هستم !! ضربان قلبم بشدت افزایش داشت ! بسیار نا آرام بودم و در بستر آرام نداشتم ! من بطور کل شیمی درمانی نداشتم و نمیتونم مقایصه کنم اما فکر میکنم عوارض کلیه و کبد کمتری نسبت به شیمی درمانی داره ، من پرستار ۲۴ ساعته داشتم و این به نظرم خیلی مهمه که همیشه فردی مراقب حضور داشته باشه ، گاهی لباسم خیس میکردم ! گاهی مدتها داخل سرویس بهداشتی ایستاده بودم و نمیدونستم که باید چکار کنم !!! ارادتون رو تقویت کنید از این مسیر رو با موفقیت عبور خواهید نمود . سخن آخر :
به نظر من درمان موفق در انتخاب ایمنوتراپی سخت اما قطعیست مگر اینکه تسلیم بشید و نکته بعد به حمایت خانواده نیاز دارید ، اگر براتون سخت هست که این مشکل رو بیان کنید ، از یک مشاور کمک بگیرید ، من هم اگر در تهران باشید، شاید بتونم با خانواده صحبت کنم .