2821
2789

اول از همه همه زن وشوهر دعوا میکنن مهمترین مسئله تو روخدا غرور لعنتی بزارید کنار آروم باشید هرچی از دهنتون در آمد به همسرتون نگید اگه بدترین موجود روی کره زمین باشه حق ندارید شخصیت اون خورد کنید چون شما هستید که سررشته محبت وزندگی توی دستتون هستش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها سیاستی که دارم اینه ک قوطی ربو بدم اقایی باز کنه بگم من نمیتونم تو باز کن مرد قوی من😂😂😂😂البته شوهر ندارم تو تخیلاتم بهش میگم😂❌️

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
تنها سیاستی که دارم اینه ک قوطی ربو بدم اقایی باز کنه بگم من نمیتونم تو باز کن مرد قوی من😂😂😂😂الب ...

من میگم اسان بازشو بخر ک خودم بتونم باز کنم🤣

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ببخشید گوشیم زنگ خورد دومین ومهمتر همه اقتدارکه ازش گرفتین بهش برگردونید مثلا اگه شما کارمیکنید یا جایی شده توی جمع خوردش کردین باید جبران کنید توی بعضی مواقع بهش بگید من زندگی بدون تو نمیخوام تو تکیه گاه من هستی در طول روز اگه اس آن اس نمیزنید حتما بهش یاد بدید که باید تو فکر شما باشه پس یه اس بزنید وفادار بشید که کسی تو خونه منتظرش هستش

سوم اقتدار خودتون واحترام خودتون هستش بهش یاد بدید که شما ارزش دارید وارزش شما بالا هستش اگه جایی اشتباه میکنه وشما رو کوچیک میکنه وقتی جو آروم شد حتما صحبت کنید باید هر شب ۵ دقیقه باهم صحبت کنید درمورد خودتون نه بچه ها نه فیلم نه کار فقط درمورد دوست داشتن خودتون دوتا البته بعد از اینکه اقتدار بهش دادید 

موضوع مهم بعدی که خیلی بهش توجه نمیکنن متاسفانه رسیدگی به خودمون هستش ازصبح که از خواب پامیری تاشب یک سره انرژی منفی وبه اتفاقاتی که هنوز نیفتاده فکر می‌کنیم سعی کنید مثبت فکر کنید اگه قهر هستید خواهش میکنم این غرور لعنتی بزارید کنار شنا همسر هستید وبه عنوان یک زن وظیفه دارید زندگیتون جمع کنید پس سریعا وبدون فکر کردن قهر بزارید کنار وزندگی به کام خودتون شیرین کنید اگه به گذشته برگردید وکمی فکر کنید هیچ وقت پیش آمده که همسرتون بگه تو منت کشی کردی یا هر رفتار اشتباهی طرف بچه خودش ول میکنه وبخاطر یخ رفتار اشتباه ده بیست روز زندگیش ول میکنه واقعا خجالت نمیکشی پس این دنیا هیچ اون دنیا جواب خدارو چی میدی شماباید خودتون به تنهایی زندگیتون جمع کنید 

اگه همسرتون همش بیرون خونه هستش وجدایی نکرده ازش خیانت دیدید بدونید مقصر شما هستید یه جای کار میلنگه خواهش میکنم محیط خونه رو گرم کنید کاری کنید آسایش داشته باشه پس یاد بگیرید گوش کنید به درددلش متاسفانه مامانم ها فقط حرف می‌زنیم بلد نیستیم  یه کم گوش کنید ازش بخواهید باهاتون حرف بزنه با آرامش به حرف هاش گوش کنید ولی حتما باید توی چشم هاش نگاه کنید اگه از تو آشپزخونه داد بزنید خوب اون هیچ وقت باشما صحبت نمیکنه پس باید روبه روش بشیند وحرف هایش گوش کنید به هیچ عنوان راه حل ندید فقط دستاش تو دستاتون بگیرید وبهش بگید ن میدونم تو از پس این مشکل بر میای بهت اطمینان دارم دلگرمش کنید 

اگه همسرتون همش بیرون خونه هستش وجدایی نکرده ازش خیانت دیدید بدونید مقصر شما هستید یه جای کار میلنگه ...

ببخشید بااین پست مخالفم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تو رو خدا قسمتون میدم اگه مشکلی با خواهر شوهر مادر شوهر دارید به اون ربطی نداره فقط کافیه از اونا بخواهید اینجوری شما میخواین عمل کنن مثلا خواهرشوهرتون توی کارتون دخالت میکنه فقط کافیه توی یه مهمونی جلو همه اعلام کنید که خواهر شوهرم تو هیچ کاری دخالت نمیکنه شما بااین برگ برنده اون مجبور میکنید که خودش به همه ثابت کنه به همین راحتی شرش کم میکنید 

2825
2823
2791
2779
2792