2777
2789

با سلام 

لطفا اگر تجربه مشابه دارین راهنمایی کنین

امروز ۲۶روز بعد آمپول hcg و

۱۴ روز بعد پایان دوفاستون و

۱۰روز بعد پایان استرادیول و

۱۰ روز قبل به مدت سه روز ترشح صورتی و قهوه ای خیلی کم داشتم که پد کثیف نشد فکر کردم پریودم داره شروع میشه چون طبق آمپول موعدم بود

(دفعه ی قبل که آمپول زدم ۲۸روزه پریود شدم)

امروز ۲روز تاخیر دارم بر اساس تاریخ پریودی خودم (امروز ۳۶سیکل)

روز ۲۷ یعنی شروع ترشح صورتی  بی بی منفی شد و ۳۴ سیکل بی بی چک هاله ی خیلی ضعیف داشت که منفی در نظر میگیرم چون قبلا هم همین مارک واسم عین همین هاله زده بود

روز ۳۲ هم  آزمایش منفی (تیتر نبود فقط مثبت و منفی داشت)

به نظرتون ممکنه آمپول باعث آزادسازی نشده باشه؟

هرماه درد سینه داشتم و لکه بینی قبل پریود اما این ماه انگار نه انگار قراره پریود بشم،فقط ترشحاتم زیاد شده

خدایــا شکرت با تو که باشیــــم تمام دور‌ها نزدیکند و ناممکن‌ها ممکــن

الانم ترشح داری یا نه ...

ی بی بی چک دیگه بزن امروز 

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
الانم ترشح داری یا نه ... ی بی بی چک دیگه بزن امروز 

یکم کمتر شده

یجوریه که من نصف شب بیدار میشم خودمو خشک میکنم و میخوابم

بجز این هیچ علامتی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم کمتر شده یجوریه که من نصف شب بیدار میشم خودمو خشک میکنم و میخوابم بجز این هیچ علامتی ندارم

نمیدونم والا عجیبه پس پریودی نیست ی چند روز دیگم صبر کن ببین پری میشی یا نه اگه نشدی برو دکتر

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
نمیدونم والا عجیبه پس پریودی نیست ی چند روز دیگم صبر کن ببین پری میشی یا نه اگه نشدی برو دکتر

آره پریودی نیست اما اگه حاملگی هم بود فکر کنم تا الان باید نشون میداد

مگه اینکه آمپول هیچ اثری نذاشته باشه و دیر تخمکگذاری کرده باشم

دکترم خیلی بیخیاله میگه بیا پروژسترون بزن