2777
2789
عنوان

آتش به زندگی دیگران نزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062 بازدید | 33 پست
سلام و  هزاران درود

متقابلاً هزاران درود و سلام گرم من تقدیم به شما گلبانوی عزیز 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما میتونید بمن هم راهنمایی بدید در مورد پارانویید

پارا نویید بیماری اختلال شخیت هست که فرد مبتلا همیشه فکر میکنه دیگران در صدد آزار رسوندن به اون هستن. 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اگه میتونید میخواستم علاعم همسرم چون همون سرج کردم به این نتیجه رسیدم خواستم ببینم مشاور ی چیزی سراغ دارین راهنمایی بگیرم اگه خصوصی بتونین کمک کنین بهتر  درخواست بدم

گاهی سکوت‌بوی دلخوری میده  پرحرفی بوی دلتنگی  میده
اگه میتونید میخواستم علاعم همسرم چون همون سرج کردم به این نتیجه رسیدم خواستم ببینم مشاور ی چیزی سراغ ...

عزیزم شما باید مشاور در منطقه خودتون پیدا کنین و صحبت من وشما نمیتونه منجر به تشخیص نوع و راه درمان بیماری همسرتون بشه . البته اگر کمکی از دستم بر بیاد از انجامش خوشحال میشم . 

عزیزم شما باید مشاور در منطقه خودتون پیدا کنین و صحبت من وشما نمیتونه منجر به تشخیص نوع و راه درمان ...

تشکر من تهرانم احساس کردم شاید تجربه دارید مرتبط  با موضوع خودش همکاری نمیکنه وقبول نداره ولی از اختلافهامون وسرج اطلاعات من به این نتیجه رسیدم گفتم شاید بتونید راهنماییم کنید

گاهی سکوت‌بوی دلخوری میده  پرحرفی بوی دلتنگی  میده
تشکر من تهرانم احساس کردم شاید تجربه دارید مرتبط  با موضوع خودش همکاری نمیکنه وقبول نداره ولی ا ...

عزیزم من شیراز هستم و راهنمایی مستلزم ملاقات حضوری هست . 

مطلب بسیار درست و منطقی...!!!  

در ابتدا و ظاهر شاید فردی متوجه حرفهایی که می زنه نباشه و هیچ عمد و قصدی هم نواشته نباشه،،، اما عواقب اون و تاثیرگذاریش می تونه هر یک از مصداق هایی باشه که در مطلب شما ذکر شده!خیلی جالبه!هفته قبل همکارم اینو تو گروه گذاشته بود،دیدم...الانم که از شما دیدم...بسیار عالی.آفرین!

هرچه یار پسندد،...