2777
2789
عنوان

یعنی منم باید ناراحت شم+عکس

263 بازدید | 15 پست

الان اتفاقی این تاپیکو دیدم یادم افتاد مادرشوهرم عکس دختر و دامادشو و برادرشوهرم و جاریمو جدا جدا پست کرده بود و قربون صدقشون رفته بود من زیاد اهمیت ندادم ولی الان حس میکنم باید ناراحت شم بخاطرش.با اینک مم کلی بهشون احترام میزارم ولی جاریم زیاد باهاشون ارتباط نمیگیره

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه بین چند تا بچه  و نوه فقط عکس شوهر منو میذارن صفحه گوشی این یعنی چی بنظر خودم خوشبحالش چ ...

شوهر منم تو حرف خیلی دوس دارن همینطور منو.ولی خب ادم حساس میشه کل فامیل اون پست استوری رو میبینن نمیگن چرا این هس اون نیس 

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼
اون تایپیک من بود اره باید ناراحت بشی واقعا شعور شخصیت ندارن این مادرشوهرا

عزیز به پشمت بگیر.. اصلا برات مهم نباشه یمدت بگذره میفهمه اصلا این چیزا برات اهمیتی نداره و به چشمت نمیاد خسته میشه

حلال کن همچین قصدی نداشتم الان بخاطر اینم خدا دهنمو صاف نکنه

نه بابا😂 ولی خب یادم افتاد .باز تو فقط عکس بچه هاش بود من عکس جاریمم گذاشته بود یعنی فقط منم ک پشمم

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼