2777
2789

جریان خیلی مفصله اینو بگم ک من پنج ماهه تمام آواره خونه مادر شوهرم بودم کلی بهم توهین کردن اونم زمانی ک من حامله بودم .یادمه ی بار پدرشوهرم تعارف زد بیاد تو خواه شوهرم گفت اون عنتر اینجاست ..و خیلی بی احترامی های دیگه ...بارداری من با مرگ جنینم تموم شد حتی شعور نداشت بیاد ملاقات من بیمارستان بعد امروز شوهرم رفته خونه مادر شوهرم و خواهرشوهرم اونجا بوده و موهای شوهرمو کراتین کرده ...به شوهرم گفتم کی موهاتو کراتین کرد گفت خواهرم .گفتم عه آشتی کردین با هم ؟گفت اره .گفتم اشکالی نداره ولی یادت نمیاد چقدر زمان حاملگی من اذیتم کرد ..گفت بعداً باهاش صحبت میکنم و بحثو خاتمه داد ‌.واقعا درسته کار شوهرم ؟

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من اگه زندگیتو دوس داری پی این بحثو نکش که به ضررت تموم میشه همسرتم میدونه خواهرش مقصره ولی خونوادشن نمیذارشون کنار ک اگه توبخوای مانور بدی رواین موضوع مطمئن باش حقو که به خواهرش میده هیچ توام مقصر صد این ماجرا میدونه از من گفتن 

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
نه شوهرت متاسفانه برات ارزش قائل نیست خونه مادرشوهر چیکار میکردی تو حاملگی؟

تو تاپیکام هست مفصله

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
بنظر من اگه زندگیتو دوس داری پی این بحثو نکش که به ضررت تموم میشه همسرتم میدونه خواهرش مقصره ولی خون ...

پس چکار کنم .خدا لعنتشون کنه بخدا خیلی اذیتم کردن

تو تاپیکام هست مفصله

اسی تاپیکات رو دیدم خیییلی غمگین شدم 

فقط دلم میخواد بگم بیا بغلم زار بزنیم دل جفتمون خنک شه

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

[QUOTE=317994395]خوب کاریش نمیشه کرد خواهرشوهرهای منم همینن شوهر منم اصلا کینه ای نیست[/QUOTEففقط وفقط برا ما کینه دارن

عزیزم جنینت به خاطر نداشتن آرامش اعصاب روان در نهایت منجر به سلامتیت بوده توی خونه مادر شوهرت از بین رفته فت شده ، بعد شوهرت مهم نبوده رفته صلح کرده ؟ چطوری خدابیش داری با همسرت زندگی میکتی ؟ 

شوهرت نه برای شما نه فرزندش ارزش قایل نبوده ، خداییش دارم میگم من اگر جای شما بودم به این ازدواج خاتمه میدادم 

گرچه دوران نامزدی قطعا شوهرت خودش نشون داده چقدر برای تو ارزش قایل هست یا نه ولی خودت چشمات بستی ادامه دادی