2777
2789
فقط خودمون چون سختی کشیدیم و این مراحل و طی کردیم حال همو میفهمیم بخدا به هرکسی میگم میگه لوس بازی د ...

دقیقا نمیدونن چیزایی ک برا اونا عادیه برا ماها چقدر پر از استرس نمی فهمن ماها با چ بدبختی ی جنین برامون تشکیل شده با چ فشار ور حی و جسمی انتقال میدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خودمون چون سختی کشیدیم و این مراحل و طی کردیم حال همو میفهمیم بخدا به هرکسی میگم میگه لوس بازی د ...

بله راحت باردار میشن نمیفهمن کی حامله شدن

کی میفهمه ما چه استرسی کشیدیم؟چه شبا و روزایی داریم و داشتیم

چه دعاهایی کردیم، چه نیازهایی کردیم

چه بدبختی هایی کشیدیم

درد آمپول و تخمک کشی و داروی هورمونی که هیچ!

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

من حسرت یه بی بی چک مثبت توی دلم مونده هربار منفی منفی منفی گفتم آز بدم مثبت بشه بخاطر تلافی ام که ...

ابجی گلم بخدا میفهممت من بعد ازمایشم تا سونو قلب هر هفته یه تست میزدم باز اما الان وقت این روحیه و رفتار نیست مثبت باش دستت بزار رو شکمت باهاش حرف بزن بگو به دلم بچسب و پیشم بمون دعا بخون میدونم خیلی سخته اما خیلی تاثیر داره من دوبار انتقال منفی و با استرس گذروندم اینبار ک بهتر خودمو کنترل کردم دیدم ک تاثیر افکار مثبت چیه 

نمیدونم چرا حس مثبت ب این امتقالم ندارم و فقط سعی میکنم جلو شوهرم خودم نبازم نشچن ندم ک ناراحتم  ...

نگو 

از رحمت خدا ناامید نشو

تو تازه مثبتم شدی قبلا.الان باید حسابی امیدوارتر باشی دختر

بی بی چک اینجوری اذیت میکنه ها.نکن با خودت

یه بار شدی و مثبت بودی.بازم مبشه

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بله راحت باردار میشن نمیفهمن کی حامله شدن کی میفهمه ما چه استرسی کشیدیم؟چه شبا و روزایی داریم و داش ...

اره واقعا تا کسی تو این راه نیاد نمیفهمه که چه به خنومای منتظر گذشت خدا هیچ زنی رو تو حسرت بچه نزاره خیلیی سخته بخدا بعضیا ندارن که همین ای وی افم بکنن

ابجی گلم بخدا میفهممت من بعد ازمایشم تا سونو قلب هر هفته یه تست میزدم باز اما الان وقت این روحیه و ر ...

باهاش حرف میزنم بخدا

میگم سفت بشین.نازشو میکشم

فکرای مثبت

اروم

دعا

هرچی بگی

این لکه ها و درد و غیره استرس میندازه روم

نگو  از رحمت خدا ناامید نشو تو تازه مثبتم شدی قبلا.الان باید حسابی امیدوارتر باشی دختر بی ...

میدونی اون زمان بچه بودم الان شرایط زندگی متفاوت بدنم فرق کرده و اینک خیلی حس پریودی دارم اصلا حس میکنم رحمم داره از جا کنده میشه سینمم شده مثل زکانا قبل پریودی

اره واقعا تا کسی تو این راه نیاد نمیفهمه که چه به خنومای منتظر گذشت خدا هیچ زنی رو تو حسرت بچه نزاره ...

راست میگی.بعضیا حتی برای این دوره ام شانسی ندارن 😔حتی در حد امتحان کردن 

باهاش حرف میزنم بخدا میگم سفت بشین.نازشو میکشم فکرای مثبت اروم دعا هرچی بگی این لکه ها و درد و ...

مثبت فکر کن اینو از من بشنو ک اون زمان از روز اول انتقال خودمو باردار فرض کردم😆😆

میدونی اون زمان بچه بودم الان شرایط زندگی متفاوت بدنم فرق کرده و اینک خیلی حس پریودی دارم اصلا حس می ...

منم رحمم‌حس میکنم داره کنده میشه گاهی

میگیره ول میکنه

انگار عادیه.به دلت بد نکن