2777
2789
ارهذعزیزم پسرم هم ای وی افی بود الان برا دومی انتقال دادم

خوش به حالت یکی داری خداحفظش کنه

غبطه میخورم بهت .خدا یکی ام به من میداد حل بود 🙏

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

مرسی خیلی نا امید شدم حقیقتا و رفتم تو خودم با بی بی چک اخه خیلیا دیدم ک همون روز شش هفت خط خیلی نار ...

برا من اینقد محو بود باید با نور گوشی میزدم روش میدیدم مامانم و‌شوهرم که میگفتن خط تبخیره ما نمیبینیم از روز نه و ده یکم واضح بود اصلا تو فکرش نباش منم عجول بودم زدم حالا اینا میگفتن توهمه نشسته بودم ب گریه اما بازم تا روز ۱۲ هرروز زدم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت یکی داری خداحفظش کنه غبطه میخورم بهت .خدا یکی ام به من میداد حل بود 🙏

بهت میذه عزیزم منم ی زمان حسرت اولیو داشتم اما باهر بدبختی بود شد میبینی الان باز اومدم برا دومی زندگی همینه

برا من اینقد محو بود باید با نور گوشی میزدم روش میدیدم مامانم و‌شوهرم که میگفتن خط تبخیره ما نمیبینی ...

منم گفتم از روز نه میزنم تا روز چهارده من با بی بی چک بهتر کنار میام تا ازمایش

دقیقا منم میگم پنج دقه بعد تکلیفت مشخصه ازمایشگاه دیگه تو شهرمون نمونده ک من تو این ده سال اونجا ازمایش منفی و خاطره بد نداشته باشم گفتم تست مثبت نشه نمیرم دیگه ازمایش

خدا برات حفظش کنه عزیزم انشالله منم زایمان کنم بلکه باورم بشه بخدا همش نگرانم نمیدونم چرا 

بخدا درکت میکنم

من نگرانم مثبت بشه

شما نگرانی همه چی اوکی بشه

ستی جون میخواد دومی مثبت بشه

چه داستانایی داریم

خدا الهی بهمون ببخشه و رحمتشو نشون بده 🥲

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

حالا من فقط میگم آز 

من تا مدتها ک نشد دودا ای یو ای منفی اقداما داوریی دیگ بماند تا ای وی اف اول مثبت شد ولی خب خاطره خوشی نبود و دومی با گلی خونریزیو دردسر برام موند اما با پوست کلفت باز اومدم برا ای وی اف😂😂

دقیقا منم میگم پنج دقه بعد تکلیفت مشخصه ازمایشگاه دیگه تو شهرمون نمونده ک من تو این ده سال اونجا ازم ...

من حسرت یه بی بی چک مثبت توی دلم مونده

هربار منفی منفی منفی

گفتم آز بدم مثبت بشه بخاطر تلافی ام که باشه تا یه هفته همش بی بی چک میزنم 😔

درکت میکنم سر پسرم تا وقتی تکوناشو حس نکردم باورم نمیشد و استرسو ترس داشتم 

فقط خودمون چون سختی کشیدیم و این مراحل و طی کردیم حال همو میفهمیم بخدا به هرکسی میگم میگه لوس بازی در میاری استرس الکی داری با برا بچمون اینجور نبودیم و ..

من تا مدتها ک نشد دودا ای یو ای منفی اقداما داوریی دیگ بماند تا ای وی اف اول مثبت شد ولی خب خاطره خو ...

ایشالا که این بار راحت و شیرین باشه