2777
2789

چکار کنم بخوام پروفایل پسرمو عوض کنم چیکار کنم هر چی گشتم تنظیماتش پیدا نکردم 

امروز بروزرسانی کردم 😑😑

خدایا امیدم فقط به خودته....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیتو خاموشی روشن کن

دوباره شاد باز کن

بالا بالا سمت چپ ی چرخ دنده هست اونجا باید بری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بزن رو خانه سمت چپ گوشه ست 

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧
همون صفحه اول بالا سمت چپ عکس چرخ دنده رو بزنی میاد

نداره امروز بروزرسانی کردم ندارش دیگه اونو نمیدونم کجاشه زیرو روش کردم نبود😖

گوشیتو خاموشی روشن کن دوباره شاد باز کن بالا بالا سمت چپ ی چرخ دنده هست اونجا باید بری

قبلا بود الان دیگه نیست بروز رسانی کردم نیستش 

داره،اون بالا سمت چپ کمرنگه،منم معلم بچهام گف بروز کنین خون جگر شدم تا راه افتادم😂🤦🏻‍♀️

نارنگی‌پوست‌کندن‌آسونه ؛ یکیوپیداکنین‌براتون‌اناردون‌کنه .   سالیوان‌هستم(ورژن‌کوچولوش)'                                         عاشق‌شعر،کتاب،فیلم‌و‌رمان .                                             یه‌صلوات‌مهمونم‌می‌کنی؟💜 

متوجه شدی چی میگم

خاموش روشن کن میاد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم امروز بروز رسانی کردم داره ولی جاش عوض شده

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧
داره،اون بالا سمت چپ کمرنگه،منم معلم بچهام گف بروز کنین خون جگر شدم تا راه افتادم😂🤦🏻‍♀️

بخدا از کی درگیرم بزار برم ببینم 

منم امروز بروزرسانی کردم تو صفحه اوله همین که وارد برنامه شاد میشی گوشه سمت چپ کمرنگ عکس چرخ دنده هست منم خیلی دنبالش گشتم تا پیداش کردم موندم چرا انقدر کمرنگه

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

مرسی عزیزم پیداش کردم ممنون 🌺🌺

منم امروز بروزرسانی کردم تو صفحه اوله همین که وارد برنامه شاد میشی گوشه سمت چپ کمرنگ عکس چرخ دنده هس ...

آره پیداش کردم یکی از خانوما عکس فرستاد فهمیدم کجاست

نمیدونم چرا اینقد کمرنگه آدم متوجه نمیشه