2777
2789
عنوان

میخوام بزرگسالان درس بخونم

219 بازدید | 20 پست

من ب یه دلایل درسمو ول کردم الان میخوام جبران کنم ولی 

میگن تو سه ماه باید کل کتابارو بخونی ب جز علوم .ریاضی ک میمونه واسه ماه های دیگه من واقعا سختمه ولی باید بخونم چون میخوام انتخاب رشته کنم 

کسی راه حل داره واسه درس خوندن 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

نهم؟ 

خیلی آسونه که میرسی بخونی 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نهم ولی خیلی درساش زیاده بدون هیچ کلاس یا آموزشی 

کلی فیلم آموزشی تو نت هست 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
سن ات ک بالا میره درک ات بیشتر میشه

عوضش حافظه اش و قدرت یادگیریش میاد پایین 

ما تو کلاسمون خانوم ۴۰ساله داریم ک کلا متوجه نمیشه 

هیچی از ریاضی و زبان متوجه نیست

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
سن ات ک بالا میره درک ات بیشتر میشه

من میخوام در آینده معلم شم دارم تمام تلاش خودمو میکنم ولی واقعا بی میل شدم 

عوضش حافظه اش و قدرت یادگیریش میاد پایین  ما تو کلاسمون خانوم ۴۰ساله داریم ک کلا متوجه نمیشه&n ...

من ۱۶ سالمه 

مثل اب خوردن قبول میشی مطمعنم  یه اعتماد به نفس کوچولو میخواد  با سرسوزن علاقه همین

آره واقعا همه رفیقام میبینم واقعا دلم میخواد منم مثل اونا درسمو ادامه بدم 

من بزرگسالان درس خوندم  نهم رو خیلی آسو میگیرن نیاز نیست بخونی  خودشون کمکت میکنن و جواب ...

شما دهم یازدهم با دوازدهم بزرگسالان خوندید؟

آره واقعا همه رفیقام میبینم واقعا دلم میخواد منم مثل اونا درسمو ادامه بدم 

منم خودم تو بزرگسالی ادامه دادم  ولی خیلی لذت بخشه مخصوصا تو دانشگاه و همراه همسنات

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک وبد کنی