2777
2789
عنوان

حالم بده به خاطر کاره نامزدم

411 بازدید | 11 پست

امروز سالگرد عقدمون بود امروز رفت دندونش کشید بعد اومد خونه ما یادش بودا رفتیم بیرون یه دور با ماشین زدیم گفت شلم میخوری منم به خاطر اینکه اون نمیتونست بخوره گفتم نه ولی انتظار داشتم حداقل یه شاخه گل برام بخره هیچی نخرید بعدم آورد خونه  و رفت خونشون دلم گرفته .میدونم دندونش درد میکرد حوصله نداشت ولی حداقل میتونست یه چیزی برام بخره 

برا شما هم پیش اومده ؟

به روش بیارم؟

اگه باز تکرار کرد آره ولی الان یکم صبر بلاخره همیشه که اینطوری نیس هر آدمی بعضی موقع ها عصاب نداره

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم پارسال سالگرد ازدواجمون رو فراموش کرد، بیرون بودیم گفتم بریم برام شیرینی بخر، گازشو گرفت مستقیم اومدیم خونه، بعد یه نیم گفت خواهرم داره میاد خونمون منم اینقدی زورم اومده بووووووود ولی سکوت کردم، خواهرشوهرم باگل و کیک اومد خونمون، بعد فهمیدم شوهرم تا یادش اومده پیام داده خواهرش گل وکیک بگیره، اونشب خیلی ساده گذشت ولی من عاشق شوهرم شدم چون تا یادش اومد باهمون کیک وگل سعی داشت یه برنامه تدارک ببینه

بی توقع نباشید ولی اوقات تلخی هم نکنید

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
اخه من چی بگم الان بهش

بهش فرصت بده شاید دندونش بی حوصله اش کرده باشه 

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
همه چیزو باید من بگم بهش ؟خسته شدم دیگه

درک شما دباره دندان درد نامزتون چیه ....فکر کن کسی بیمارستانه جرات نمیکنیم بگیم خوراکی بخر انگاری شمر شدیم ازش خواستیم .بی اخلاقی حساب میکنیم .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

اخه من چی بگم الان بهش

بداخلاقی نکن ایندفعه تو هدیه بده یه شاخه گل تاثیرش بیشتره

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
شوهر منم پارسال سالگرد ازدواجمون رو فراموش کرد، بیرون بودیم گفتم بریم برام شیرینی بخر، گازشو گرفت مس ...

تو عمرم یک بار سالگرد ازدواج پدر و مادرم را ندیدم .ولی خانواده شادی داریم ..ولی اگر دندان تازه داماد درد کنه .در محیط خانوادگی یا فامیلی و در کل محیط اجتماعی ماتوقع ما ظالمانس.خیلی موقع ها منجر به دعوا میشه.

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

راستش پول یه شاخه گلم ندارم

خب پیام بده وتویه پیام عاشقانه امشبو بهش تبریک بگو

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)