2777
2789
عنوان

نگرانم چرا بچم غلت نمیزنه

190 بازدید | 7 پست

خانوما پسرم شش ماه و هشت روزشه. نسبت به همسناش خیلی کاراش دیرتر. مثلا پنج و ماه نیمگی غلت زد ولی فقط دو هفته بود و دیگه هرکاری میکنم غلت نمیزنه.

نمیتونه هنوز بشینه. باید بالش بذارم پشتش. سینه خیزم که اصلا. 

چیکار کنم😔 خیلی نگرانم .

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تپل و سنگینه؟

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نبردین؟؟ 

من پسرم تمام کارهاش نسبت به هم سناش تو فامیل که دختر هم بودن دیرتر بود،، یکهفته مونده بود یکسالش تمام بشه چهاردست و پا رفت، تا چهارده ماهگی راه نرفت بردم دمتر معاینه کرد گفت سالمه، اخر پانزده ماهگی اگه راه نرفت نگران نباش، که دو هفته بعد راه رفت

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
دکتر نبردین؟؟  من پسرم تمام کارهاش نسبت به هم سناش تو فامیل که دختر هم بودن دیرتر بود،، یکهفته ...

چرا دکتر بردم هیچی نگفت حتی نگفت ضعیفه . ولی من نمیدونم چرا دیر انجام میده

چرا دکتر بردم هیچی نگفت حتی نگفت ضعیفه . ولی من نمیدونم چرا دیر انجام میده

اشتباه اینه که از بدو تولد یا خودمون بچمون رو مقایسه میکنیم یا اقوام،، اگه دکتر گفت مشکلی نداره نگران نباش

سمت خودتون یا همسرتون ببین به کی رفته، مثلا مادر، مادرشوهر کسی بوده، 

پسرمن دیرم حرف اومد، من اونقدر نگران بودم

چون سه تا همسن خودش دختر داشتیم،، 

ولی ازشیر گرفتن و پوشک گرفتن از اون بچه ها خیلی بهتر بود

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
اشتباه اینه که از بدو تولد یا خودمون بچمون رو مقایسه میکنیم یا اقوام،، اگه دکتر گفت مشکلی نداره نگرا ...

مادرشوهرم و مامانم میگن یادمون نیست‌.‌فقط مامانم میدونه من یک سالگی اولین دندونمو درآوردم.

آره با اینکه میدونم‌مقایسه بده ولی ناخودآگاه تحت تاثیر قرار می گیرم