2777
2789
عنوان

پسر بچه خیلی شیطون

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 42 پست
واقعا حرفتون درسته من سنم که کمتر بود خیلی ب این مسائل اهمیت میدادم با مهربونیم یکاری کردم که فک کنن ...

منم مثل شمام ، سعی میکنم دخترم رو طوری تربیت کنم که تو جامعه سر خورده نشه ولی اولویت هم شاد بودنش هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام ، سعی میکنم دخترم رو طوری تربیت کنم که تو جامعه سر خورده نشه ولی اولویت هم شاد بودنش هس ...

خداحفظش کنه فک کنم دخترا خیلی اروم باشن 

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

نه بابا خواهر زاده من خیلی شیطون بود. الان کلاس دومه انقدر آرومه

واقعا؟ ینی میشع ی پسر با ادب و مرتب باشه یروز

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

انشالله عزیزم چرا نشه بزرگ تر میشن عاقل تر میشن

انشالله ❤️❤️ممنون از لطفتون امیدوارم کردید😁😘

انشاالله هیچ آدمی کامل نیست ، مهم ماییم که تو هرشرایطی دوستشون داریم و حمایتشان میکنیم 

بله حرفتون درسته گاهی میگم اگه الان جلو شیطنتشو بگیرم نتونه خودشو پیش من که مادرشم تخلیه کنه بزرگ تر که بشه بخاطر رفتار الانم دور بشه ازم

انشالله ❤️❤️ممنون از لطفتون امیدوارم کردید😁😘

قربونت عزیزم

من بچه هایه فوق شیطون زیادی دیدم الان عاقل  شدن

یکی از اقوام شوهرم دوبار خونه رو آتیش زده بود🤣

پاشو به پایه مبل میبستن

الان انقدر آقا شده

ماشالا مقام استانی تکواندو آورده

قربونت عزیزم من بچه هایه فوق شیطون زیادی دیدم الان عاقل  شدن یکی از اقوام شوهرم دوبار خونه رو ...

ماشالله 😁البته پسر منم عاشق اتیشه میرم بیرون اتیش میکنیم دوست داره تو خونه ام همون کارو بکنیم خیلی مراقبشم 😁