2777
2789
عنوان

پسر بچه خیلی شیطون

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه😂😂🐈

اره اقا فقط با شلوغکاریو شیطنت عشق میکنه و شوقشو داره

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

چه بامزه میخندی شما من بودم استرس میگرفتم بجه اعتماد به نفسش نیاد پایین

عزیزم من برا این پیام فقط استیکر گزاشتم اگه خیلی مادر بیخیالی بودم اصلا تو این فضا مطرح نمیکردم که راهنمایی بشم و ی تصمیم درست بگیرم بعدش شما مگه هر لحظه کنار منی که ببینید استرس دارم یا ن

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

کلاس ورزشی ثبت نامش کن.رزمی

اتفاقا تو فکر کلاس ژیمناستیکم

خدا حفظش کنه عزیزم بزرگ میشن دلمون تنگ میشه برا شیطونیاشون

اطرافیانم همینو میگن ولی خیلی نگرانم بزرگ بشه همینجوری بمونه نکنه تو مدرسه بازیگوشی کنه و فکر درسش نباشه

پسرت شاید بیش فعالی دلره ببر پیش متخصص پشر من علایم اینطوری یود ولی دکتر اضطراب تشخیص داد و قرص داده ...

متخصص کودکان بردید یا مشاور؟

پسرمنم ۳ سال و ۶ماهشه اینطوریه

چیکار میکنید باهاش من تو خونه باهاش کنار اومدم اخلاقش دستمه سرگرمش میکنه اما جایی میریم یا کسی میاد خونه امون خیلی سخته

اصلا نگران اش نباش ، ماشاالله بچه پر از شور زندگیه 

پارک ببرش ولی خیلی مواظبش باش 

ورزش هم ببرش ، تو خونه آزاد بگذارش ولی خونه دیگران مراقبش باش ممکنه دید دیگران نصبت بهش بد بشه 

اعتماد به نفس بچه میاد پایین

صبوری کن ، تا جای ممکن صبوری کن ، باهاش بازی های پر تحرک بکن 

فوتبال گرگم به هوا ، درعین حال با آرامش باهاش برخورد کن 

قول میدم از همه ی بچه ها بهتر میشه 

راستی غذا های فست فودی و انرژی زا بهش نده ، حتی بستنی هم کمتر بده بهش

اصلا نگران اش نباش ، ماشاالله بچه پر از شور زندگیه  پارک ببرش ولی خیلی مواظبش باش  ورزش ...

ممنون از لطفتون انشالله همون جور که شما میگید باشه بله سعی میکنم جایی میریم خیلی کنترلش کنم پدرش باهاش خیلی بازی میکنه پارکم میبریم حتما ماهیی چند بار متاسفانه بستنی خیلی میخوره اتفاقا حدس میزدم بستنی خیلی بیشتر تحرکشو میبره بالا 

خودت خودت رو دوست  داشته باش ، به صورت واقعی  آنقدر به خودت اهمیت بده که دیگران برات مهم ...

واقعا حرفتون درسته من سنم که کمتر بود خیلی ب این مسائل اهمیت میدادم با مهربونیم یکاری کردم که فک کنن من از چیزی ناراحت نمیشم الان خیلی تغیر کردم ولی دوست ندارم پسرم جوری باشه که هر کی میبینتش برچسب بی ادبی بی تربیتی بزاره براش 😑🥺