2777
2789
عنوان

اومدم کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 151 پست

تو رو خدا دعا کن زندگی روی خوب و خوشش به من و عزیزانم نشون بده انشالله و خیلی خوش شانس و خوش اقبال شیم من و عزیزانم انشالله به حق بنده های خوب و آبرو دار خدا،دعام کن گلم 😭🙏

و هر کی هر ظلمی در حق من و عزیزانم کرد الهی بدتر سرش بیاد و خیر نبینه و خدا بکشتشون😭

تو رو خدا برای حفظ آبرو و سلامتی و موفقیت و رزق و روزی و خوشحالی و موفقیت و آرامش و خوشبختی من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه دعا کن خدا بهمون بده انشالله😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا برا بچه من دعا کن🥹

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو به خدا و قرآن و ب حرمت شهدای کربلا قسمت میدم دعا کن انشالله پدرم سکته کنه و در جا بمیره امشب و از شرش خلاص و راحت شیم و دیگ هیچ وقت نتونه کتکمون بزنه و فحش بده و تهمت بزنه و ناراحتمونه و مثل برده ها باهامون برخورد کنه،تو رو قرآن ب امام رصا بگو اگه واقعا خدا هست انشالله انتقاممون از پدرم بگیره و پدرم امروز سکته کنه پ در جا بمیره و از شرش راحت و خلاص شیم😭🙏 ب امام رضا بگو اگه خدا هست انشالله خدا انتقاممونو از هر کی در حق من و عزیزانم ظلم مرد امروز بگیره و امروز سکته کنن و بمیرن😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

برای @maariii7 و @sinderlaa و @momoooo و  @لبه_پرتگاه و @نور_آینده  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تو رو خدا و تو رو قرآن خیلی دعام کن پدرم خیلی کار کنه  هر روز و اصلا بیکار و تنبل و خود خواه نباشه😭

برای @آیدا_شلبی و @fatti900 و @دختر_اردیبهشتم و @اعتصامی و @تاپ_تاپ_خمیر  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تو رو خدا التماست میکنم دعا کن خدا صلاحمو تو خواستم قرار بده  دعام کن انشالله و خدا رو قسم بده به ناله های دل شکسته زینب کبری و دل شکسته هر کی پیش خدا آبرو داره انشالله امشب بهم برگرده و بیشتر از قبل عاشق و دیوونم شده باشه و انشالله حسابی قدرمو بدونه و انشالله خیییییلیییی پشیمون شده باشه از اینکه رفت و انشالله مطمئن شده باشه هیشکی به خوبی من یا خوب تر من  نیست و اصلا پیدا نمیشه براش از هیچ لحاظ و امشب عشقش دو ،سه برابر بهم بشه و بهم برگرده انشالله همین امشب و انشالله بدون من نتونه اصلا زنذگی کنه اصلا حتی یه لحظه😭🙏تو رو قرآن دعا کن به غیر من هیچ کس نخواد و دوست نداشته باشه انشالله الهی آمین به حق محمد و آل محمد 😭🤲

برای @شاید_کنکوری و @عکوری_پکوری_سابق و @پرتقالتامسونم و @سلامبرابراهیم و @روزهای_بدون_تو  

برای @آیدا_شلبی   و @fatti900   و @دختر_اردیبهشتم   و @اعتصامی   و ...

مرسی🤍🌸🙏

اسی زیارت قبول🙏♥️ دعا کن برای روبراه شدن زندگیم🙏🌸

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله زندگی خواهرم خیلی خوب و ایده آل بشه و انشالله خواهرم طعم خوشبختی و خوشحالی و امنیت و آرامش و راحتی و موفقیتو بچشه انشالله😭🙏تو رو قرآن دعا کن شوهر خواهرم آدم شه و اصلا خواهرمو کتک نزنه و آزار نده و فحش نده و ناراحت نکنه و بد دل و بد جنس و خسیس و خبیث و فاسد و بد اخلاق و بد دهن نباشه اصلا😭

تو رو قرآن و خدا دعا کن انشالله تقاص و انتقام بدیایی که در حقمون کردن پدرم و دامادمون و عمه هام و دختر عمه ام و عمو هام خیلی بد پس بدن و انشالله امروز بمیرن سکته کنن و بمیرن و دیگه نتونن در حقمون ظلم و بدی کنن و آزارمون بدن😭🙏

تو رو خدا دعام کن انشالله امسال ازدواج خیییییلیییی عالی و موفقی کنم و شوهرم خیلی خوش اخلاق  و دست و دلباز و پولدار و مهربون  و خیلی خوش قیافه و خوش قد و بالا باشه و شغلش شرکت نفتی باشه انشالله و حقوقش خیلی بالا باشه و معتاد و مریض و بد دل و دروغگو نباشه و اهل خیانت و فساد و زن دوم و صیغه و دختر بازی نباشه 😭😔 و خیلی خیلی عاشق و دیوونم باشه و همه جوره بخوادتم😭🙏و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭😭

تو رو خدا و امام رضا خیلی دعام کن  انشالله همین امسال خیییییلیییی زود پول جور شه و بتونم. جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایی و چند تا عمل زیبایی دیگه کنم و از همه خوشگلتر و زیباتر بشم به جبران همه تیکه هایی که بخاطر ظاهرم شنیدم تو رو قران دعام کن پول جور شه و چند تا عمل زیبایی کنم از همه دنیا خوشگلتر و زیباتر بشم😭😭😭😭😭😭😭😭

و تو رو قرآن و خدا و چهارده معصوم دعام کن اونایی که بخاطر ظاهرم و کلا هر کی ولم کرد ول کردن مثل چییییییی پشیمون شن... و هیچ جا زن به زیبایی من یا زیباتر من هرگز نصیبشون نشه انشالله زشت ترین و سیاه ترین و بی ریخت ترین و دماغ گنده و دهن کج و گشادترین زنای عالم نصیبشون و هیچ وقت زن زیبا و شاغل نصیبشون نشه😭🙏و انشالله اون آشغال هایی که ولم کردن معتاد و بیکار و گدا شن همین روزا خیلی زود😭😭😭😭و من روز به روز خوشبخت تر و پولدار تر و موفق تر اینا شم 😭

تو رو خدا خیلی دعام کن و خدا رو قسم بده به روح همه شهدا و پیامبران و امامان و اموات انشالله بنده و عزیزانم هممون شغلای دولتی با حقوقای بالا و بهترین همسران سالم و زیبا و صالح و خوش اخلاق و دست و دلباز و مهربون و خوش قیافه و خوش اندام و اولاد سالم و صالح و زیبا هر کدوم دو،سه تا پسر و یه دختر خدا به من. وعزیزانم بده انشالله😭😔🙏تو رو خدا دعا کن انقد خوشبخت و موفق و آبرو دار و سالم و پولدار شیم من و عزیزانم همه حسرتمونو بخورن و تعجب کنن و تو خوشبختی و پولداری و ابرو و سلامتی ضرب المثل شیم😭😔🙏 تو رو خداخیلی دعامون کن انشالله هر کی من و عزیزانم رو به هر دلیلی اذیت کرد و پس زد و باهامون بازی کرد خیییییلیییی پشیمون بشن 😭😭😭