2777
2789
عنوان

اومدم کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 151 پست

التماس دعا

خانواده مارو هم دعا کن

تو رو خدا مادرم رو هم دعا کن نمیتونه راه بره😭😭

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@گلیییی_خانم     @دردونمه     @ملوسکتونم1     @دختر_12   ...

ممنون عزیزم...برا بچت ایت الکرسی میخونم..دعا کن ب عشقم برسم دعا کن دست تو دستش برم بین الحرمین 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

زیارتت قبول کربلایی 

برا سلامتی خانوادم و هادی اسمم اکرمه

ممنونم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

برای @نون_بربریییی و @ترکیده_تونم1 و @جان_و_جهانم و @booooooo و @آیه_و_آیماه  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

برای @مهرو_جان و @دختر_رئالی و @خدایا،حاجتمو،بده و @emam_reza و @87madi  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

@گلیییی_خانم     @دردونمه     @ملوسکتونم1     @دختر_12   ...

سلام خواهری مرسی عشقم تولد حضرت زینب س رو تبریک میگم بهت 😍💞💚💕💕💕

اجی جز قرآن نمیخوای ب نیت حضدت زینب س ؟؟؟

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

برای @11aye و @خانمحاجآقا و @ظهور۳۱۳ و @دلخوشی۱ و @baharrrrr400  

برای @مهرو_جان   و @دختر_رئالی   و @خدایا،حاجتمو،بده   و @emam_reza   ...

ممنون عزیزم دست شما و اسی درد نکنه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا و قرآن دعام کن انشالله پدرم نزنتمون واذیتمون نکنن و دیگه خون به دلمون نکنه واقعا اذیت میکنه تو رو خدا و قرآن و امام حسین از ته دلت دعا کن پدرم انشالله  خوب شه باهامون و دیگه ظلم و بدی نکنه و اهل خیانت و ظلم و فساد و بدی وبد دهنی و دعوا و خساست و بد دلی وکتک زدن نباشه و جامون تصمیم نگیره و تعیین تکلیف نکنه اصلا برامون 😭😭😭😭

همش تو خونه ایم نمیزاره هیچ جا بریم و اصلا نمیزاره بریم مادربزرگمو بیینیم حتی،تو رو خدا دعا کن بزاره هر جا میخوایم بریم بیرون

پدرم خیلی کتک میزنه و اذیت میکنه مادرمو تو رو خدا دعا کن یا درست شه و دیگه آزارمون نده اسلا یا بمیره سکته کنه الان و در جا بمیره از شرش راحت و خلاص شیم من و عزیزانم 😭

خیلی خسته شدیم ازش 

واقعا آزار میده ادمو

تو رو خدا خیلی دعام کن پدرم آدم و خوب شه باهامون😭😓🤲 تو رو خدا و قرآن دعا کن یا خوب و آدم شه یا همین حالا بمیره و خلاص شیم از شرش😭😭🙏🙏🙏🙏 تو رو خدا و قرآن دعا کن پدرم بمیره حتما ولی من و عزیزانم هرگز حالا حالا ها نمیریم و تصادف هیچ وقت نکنیم و اتفاق بدی رومون نیفته و سلامتی و آبرو و رزق و روزی و ارامش خوشبختی خدا بهمون خیلی زیاد به من و عزیزانم بده😭🙏

تو رو خدا دعامون کن پدرم راضی شه و  فردا ببرتون مادربزرگمو ببینیم به خیر و خوشی تو رو خدا دعا کن دیگ پدرم اذیتمون نکنه😭🙏

دعا کن انشالله خواهرمم به خیر و خوشی و خوشحالی بیاد

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

سلام اسی جون زیارتت قبول ابجی حیلی برای تعجیل در فرج و سلامتیه آقامون امام زمان عج و شفای مریضان دعا کن 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🤲🏻💚

اجی دعا کن هفته ی بعد کربلام جور شه ب آقام سلاممو برسون بگو دلم داره میمیرا براش😭😭😭 برای شفای داداشم دعا کنین 😭😭😭😭🤲🏻💚

ب نیت حاجتت گلم عرض ادب ب اربابمون 🤲🏻💚

بسم الله الرحمن الرحیم  

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللّهِ، وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ، عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَدًا ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ، وَ لا جَعَلَهُ اللّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ.

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ و علی العباس الحسین و سلام بر عمه جانمون خانومم حضرت زینب صبور قهرمان کربلای حسینم و اَلسَلام عَلیکِ یا رُقیه بِنتُ الحُسَین علیه السلام

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

انشالله حاجت روا شی تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭😭😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم امسال  یا نهایتا سال بعد دبیری یا آموزگاری قبول شیم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم انشالله 😭😭😭😭😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله خدا، آبرو و سلامتی و زیبایی و محبوبیت و رزق و روزی و خوشبختی و آرامش و آسایش و امنیت و موفقیت و راحتی و طول عمر به من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه بده انشالله 😭😭😭😭🙏

برای @فاقد_نام_مستعار و @نوکرحسینم و @مادرشوهربلاگرفته و @روح_آنابل2 و @گیسو_نارنجی