2777
2789
عنوان

وقتی از مسی حس بد میگیریم…

416 بازدید | 34 پست

سلام خانما. حقیقتش قبل من یه دختری برای ازدواج به شوهرم پیشنهاد میشه که شوهرم قبول نمیکنه. ما با این خانم رفت و آمد داریم. اینم بگم من اصلا آدم حساسی نیستم اما نوع نگاه این خانم رو میشناسم در صورتی که هیچ شناختی از ایشون ندارم. 

طرز حرف زدن و نگاه کردنش با بقیه و من فرق میکنه. یه جور با من صحبت میکنه اما جور دیگه‌ای با شوهرم حرف میزنه. 

خیلی حس بدی ازش میگیرم. 

یه روز شیرینی تو دستش بود یکی داد من یکی شوهرم. شوهرم همون لحظه خورد ولی من نخوردم گفتم شاید دعاخونده باشه. 

دوباره تاکید میکنم من یه آدم خرافاتی نیستم تحصیل کرده هستم و فقط میخوام بدون قضاوت شدن، نظر شما رو بدونم. میخوام دلیل اینکه اینقد ازین خانم حس بد میگیرم رو بدونم. 

و اینکه امشب باید بریم مهمونی خونه ایشون گرچه دوست ندارم چیزی از دستش بخورم ولی چاره ای ندارم. در حال حاضر هم نشسته‌ام و به در نگاه میکنم 😅😅😂😂

این خانم هنوز مجرد هستن. 

ربطش به مسی چی بود ؟؟

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ارتباطتو قطع نمیکنی باهاش😐

حس بدت بخاطر اینه پیشنهاد داده

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

شما چون میدونی قبلا به شوهرت معرفی شده برا همین این احساسات شما بیشتر به خاطر افکار منفی شماست. زیادی حساس هستید احتمالا

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

من خنده م گرفته 

عزیزمن این حرفا رو خودت باز بخون خنده دار نی برات 

شاید اصلا اون خانم نمیدونه کسی پیشنهاد داده به شوهرتون ایشون رو 

اصلا شما بگو عاااشقش بوده 

دیگه قسمت نشده و تمام

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اخه دختر که زیاد به شوهر من معرفی شده

همشونو تک تک دیدی شما از نزدیک؟ یا با همشون رفت و آمد دارید؟ بعدم شاید اون خانوم روحشم خبر نداشته که به شوهر شما معرفیش کردن. اگه اینقدر حساس هستید زیاد رفت و آمد نکنید 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

وای😂😂گفتم چرا باید مسی از اون سر دنیا بهت حس بد بده

ببین منم تقریبا شرایط شما رو دارم با این تفاوت که نسبت دوره

قطع ارتباط بنظرم زیاد خوب نیست چون توی این شرایط حس بد میده و اعتماد بنفستو پایین نشون میده مخصوصا اگه اطرافیان از گذشته خبر داشته باشن

بنظرم با بهترین تیپ و آمادگی کامل برید هم خودت هم همسرت خوش بو و خوش خنده اصلا میتونی اون شخصو ندید بگیری 

خیلی سخته درک میکنم ولی خب مجبوری دیگه