2777
2789
مثلا کسی تو دانسگاه دولتی معماری خونده اونم باید تعهد بده یا کسی که پزشکی خونده 

معمولا یکسری رشته خاص تعهد داره بیشتر زیر شاخه های تجربی 

در موقع ثبت نام دانشگاه یکی از برگه هایی که امضا میکنی اینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان یه سوال آزاد سازی مدرک از دانشگاهای دولتی یعنی چی ؟ میشه یکی بهم بگه

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

اره دادیم بیکارم هستیم فک کنم تا هشت سال مدرک آزاد نمیشه مثلا بخوای بری خارج ادامه تحصیل اصل مدرکت رو بخای باید پول تحصیلات رو بدی مدرکت رو میدن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
برای ما در دانشگاه یک برگه جدا هست  بین ۴ تا ۱۲ ساله  برای دانشگاه ما ۸ ساله  یک ب ...

سلام، بله من تعهد دادم و الان هم بیکارم برای هر سه مقطع کارشناسی کارشناسی ارشد و دکتری.

اگر بخواهید مدرکتون را ازاد کنید میتونید برید یک شعبه کاریابی وقتی نتونند تا یکسال براتون کار مرتبط پیدا کنند مدرکتون آزاد میشه. در غیر اینصورت اگر بخواهید از کشور خارج بشید با مدرکی که دارید باید مبلغی را پرداخت کنید مثلا میدونم ‌که دکتری نزدیک 60 تومان هست.

حالا چرا براتون مهم هست؟

سلام همه رشته های روزانه تعهد دارن ولی کار نیست. این تعهد برای اینه که مدرک آزاد نشه. بعد اینکه فارغ‌التحصیل شدی می‌بری کاریابی گواهی موقت رو. بعدش یه سال اونجا میمونه و میگن کار نیست و مدرک اصلی آزاد میشه.