2777
2789
دوستان یه سوال آزاد سازی مدرک از دانشگاهای دولتی یعنی چی ؟ میشه یکی بهم بگه

باید پولی که دولت داده تا شما درس خوندین را پرداخت کنید. در شرایطی که بخواهید با مدرکتون برید خارج اینکار را باید انجام بدید در غیر اینصورت نیازی نیست.

تو مدرک برا همه نوشته که تعهد دارن، برا من ۵ سال نوشته، بعد از اون میتونیم مدرک اصلی رو بگیریم، الان ...

نه کلا یک برگه جداست که تعهد میدی برای یکسری رشته ها به مدت ۸ سال برای کار کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دادیم بیکارم هستیم فک کنم تا هشت سال مدرک آزاد نمیشه مثلا بخوای بری خارج ادامه تحصیل اصل مدرکت ر ...

چه رشته ی بودی تعهد کاری به صورت برگه جدا دادی؟

دولتی روزانه بودی؟

چه رشته ی بودی تعهد کاری به صورت برگه جدا دادی؟ دولتی روزانه بودی؟

یادم نیست اینا رو سال نود بوده 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

اون تعهد برای اینه که تو رو نذارن از کشور بری بیرون

یعنی در واقع تو متعهد میشی اگه هر وقت کشورت نیاز داشت بری کار کنی در ازای اون چندسال تحصیل رایگان ولی حکومت به تو تعهدی نداره که بهت شغل بده 

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
مثلا کسی تو دانسگاه دولتی معماری خونده اونم باید تعهد بده یا کسی که پزشکی خونده 

آره همه

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی.