2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا بچه دارم یکی ۵ونیم سالشه یکی هم ۳ ونیم صبح ک پامیشم صبحونه میخورن جمع میکنم ظرفارو مسشورم بعدش ناهار درست میکنم اشپزخونه رو دستمال میکشم هروز بعدش خونه هارو جارو میزنم لباسارو مرتب میکنم دیگه ب بعدشم ک ناهار و میخوریم و باز ظرفاس ناهارو شاموووو میان وعدهدووووو کلی بچه هارو حموم کنم البته این ی روز درمیونه..... حیاطم همین طور ی روز درمیون میشورم حموم دسشویی رو هم هرروز 

خانواده شوهرم زیاد ب تمیزی علاقه ای ندارن از لحاظ نظافت شخصی هم خواهرشوهر بزرگم ک مجرده هنوز اون خیلی خوبه بقیهدافتضاح

آفرین.خیلی حس خوبیه من دوماهه بچه دارم واقعا موندم توی کارهام

عزیزم من تا ۶ماهگی بچم یه شونه زدن به موهام از سر فرصت ارزوم بود ،طبیعیه ،بزرگتر شه کم‌کم خودت رو وفق میدی ونظم پیدا میکنه زندگیت 

مثل من😢

خیلی بده همش استرس داری که نکنه یکی بیاد زنگ درو بزنه یا زنگ بزنه بگه دارم میام خونه شما

من از صبح فقط دست به دعاام که خدایا یکی دو روز بهم وقت بده خونه رو جمع کنم بعد اگه مهمون خواست بیاد، بیاد!