2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه ۶ تا درس اینقدر گرفتن ازشون پرسیدم گفتن تعداد واحد اون درسی که میخوای امتحان بدی رو ضربدر ۳٠ تو ...

آره عزیزم قیمت‌ها همینه منم تازه دیپلممو گرفتم دانشگاه میرم امسال...من فقط جزوه بنی هاشمی میخوندم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

مرسی عزیزم ایشالله موفق باشی کار سختی نیست فکر کنم بزرگسال بهتر نمره بدن خوب بخون  الان چند واح ...

نه اصلا اینطور که میگید راحت نمره نمی‌دم باید برای قبولی خونده بشه مثلا نمره ۱۰حتما باید بگیره

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

مرسی عزیزم ایشالله موفق باشی کار سختی نیست فکر کنم بزرگسال بهتر نمره بدن خوب بخون  الان چند واح ...

خواهش میکنم عزیزم انشاالله نمیدونم یادم نیس چن واحد شد مستمرم گفتن میدن همینجور 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

آره عزیزم قیمت‌ها همینه منم تازه دیپلممو گرفتم دانشگاه میرم امسال...من فقط جزوه بنی هاشمی میخوندم

بسلامتی عزیزم، شما نظام قدیمید اخه بنی هاشمی تو نظام قدیم بود 

نه اصلا اینطور که میگید راحت نمره نمی‌دم باید برای قبولی خونده بشه مثلا نمره ۱۰حتما باید بگیره

عزیزم میشه راهنماییم کنید چطوری بخونم قبول بشم آخه چن سال از درس دور اوفتادم اصلا نمیفهمم چیکار باید کنم