2777
2789
برای دوستم سوال کردم گفته بهش گفت واحدی ۸۰  گرون گفته یا شهر به شهر فرق میکنه

من دوماه پیش رفتم برا ثبت نام مدیر بزرگسالان سی تومن فعلا حساب کرد برام گفت اگه افزایش قیمت داشت بقیشو دیگه باید بدین دوست شما کی رفت پرسید؟؟ 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسلامتی عزیزم، شما نظام قدیمید اخه بنی هاشمی تو نظام قدیم بود 

نه من تطبیق خوردم نظام جدید هم داره

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

عزیزم میشه راهنماییم کنید چطوری بخونم قبول بشم آخه چن سال از درس دور اوفتادم اصلا نمیفهمم چیکار باید ...

من فقط نمونه سوال خوندم اصلا کتاب روندیدم اما اگه همین نمونه سوال بنی هاشمی رو‌کامل کامل بخونید نمره قبولی میگیری

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

از کجا میتونم گیر بیارم؟؟ 

کتاب فروشی های معتبر دارن ببین توشهرت نمایندگیش هست؟

من فقط نمونه سوال خوندم اصلا کتاب روندیدم اما اگه همین نمونه سوال بنی هاشمی رو‌کامل کامل بخونید نمره ...

ممنونم عزیزم همین امسال امتحان دادید؟ 

سطح سوالات چطور بود

نمیدونم ندیدم تابحال سایتی چیزی نداره سفارش بدم؟ 

نمیدونم سایتش رو...

شما کدوم شهری؟؟

پشت جزوه شهرهایی که نمایندگی داره زده الان دارم من

نمیدونم سایتش رو... شما کدوم شهری؟؟ پشت جزوه شهرهایی که نمایندگی داره زده الان دارم من

البته فقط برای تهران و شهرستان های تهرانه

نمیدونم سایتش رو... شما کدوم شهری؟؟ پشت جزوه شهرهایی که نمایندگی داره زده الان دارم من

بندرعباسم عزیزم اگه آدرس داده میشه واسم بفرستین؟