2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گدایی نمیشه

ولی باید به زور ازشون بخوای😁

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
گدایی نمیشه ولی باید به زور ازشون بخوای😁

راست میگه گاهی اوقات باید شرایطتون رو بهشون بگی تا متوجه اوضاع بشن

منم گاهی خیلی عصه میخورم

اما دیگه گاهی با طعنه کنایه یا مستقیم همچیو میگم

چی شده عزیزم؟

مادر خودم همه ی تفریحات و مسافرت‌هاش و گردش ها و خوشی هاش با خواهر بزرگم هست. مریضی و آه و ناله و گریه هاش و دکتر و دوا هاش با منه. با اینکه من دو تا بچه ی کوچیک دارم و درگیر هستم بشدت

مادر همسرم هم فقط به یکی از پسراش کمک می‌کنه و هواشو داره و علنا میگه اون برام عزیزه

و همسرم هم انکار میکنه

راست میگه گاهی اوقات باید شرایطتون رو بهشون بگی تا متوجه اوضاع بشن منم گاهی خیلی عصه میخورم اما دی ...

من همیشه😂

از پدر و مادرم که دیگه نمیتونم نخوام

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
مادر خودم همه ی تفریحات و مسافرت‌هاش و گردش ها و خوشی هاش با خواهر بزرگم هست. مریضی و آه و ناله و گر ...

عشقم نزار حرف رو دلت بمونه

روش درست گفتنشو یاد بگیر و حتما حرف دلتو بهشون بزن.

اینم بگم

اگه هم اشتباه کردی هیچ ایرادی نداره. تو انسانی!

بی خیال با همسرت خوش باش

بیخیال که نمیشه . چون دائم داری یه چیزایی میبینی.

اما تمام سعی من همینه با همسرم خوش باشم

بعضی وقتا مثل امروز بشدت دلم میگیره.

مجبور شدم پسر کوچیکمو سه ساعت گذاشتم خونه مامانم. ظهر بود. و پسرم فقط صبح یه لیوان شیر خالی خورده بود. رفتم دنبالش پرسیدم به پسرم چیزی داده بخوره؟ گفت نه هیچی بهش ندادم. در صورتیکه خواهرم امروز خونه مامانم نهار مهمون بود. 

پسر سه سالم از گرسنگش ضعف کرده بود. آوردمش خونه خودم از شدت گرسنگی غذاشو درسته قورت میداد و نمیجوید

مادر خودم همه ی تفریحات و مسافرت‌هاش و گردش ها و خوشی هاش با خواهر بزرگم هست. مریضی و آه و ناله و گر ...

فدای سر خودت و دو‌تا بچه هات،

به شوهرت و بچه هات فکر کن ،امیدوارم شوهرت البته خوب باشه

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️