2777
2789

چند وقته دنبال خونه ام ولی روز به روز داره بالاتر میره یه خونه های قدیمی که نگاشون میکنی دلت میگیره خدا تومن پیش و کرایه میخواد خونه ای که الان هستم بد نیست قدیمی نیست دو خوابه نوساز بود ۷ سال نشستیم ولی بعد عید گفته خالی کنیم من اصلا نمیتونم برم تو خونه قدیمی دارم دیوونه میشم 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

هعععی لعنت ب مستاجری بابامینا تازه اسباب کشی کردن ب صابخونه حروومزاده گفتن وسیله هاتو از کمددیواری بردار دفوا راانداخت گفت تخلیه کنید ۱۵ روزه نشستن الان دوباره باید جاب جا شن تازه بیشرفا پول این ۱۵ روزم میخوان😔😔😔داغونیم هممون مریض شدیم تو اسباب کشی الانم اینجوری بنظرتون میتونن بگیرن پول این ۱۵ روزو؟؟اخه واقعا زور داره کلی دوباره باید کرایه ماشین اینا بدن برن جای دیگ

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

رنج قیمتی خونه چنده الان؟!

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هعععی لعنت ب مستاجری بابامینا تازه اسباب کشی کردن ب صابخونه حروومزاده گفتن وسیله هاتو از کمددیواری ب ...

بمیرم چقدر سخت

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
هعععی لعنت ب مستاجری بابامینا تازه اسباب کشی کردن ب صابخونه حروومزاده گفتن وسیله هاتو از کمددیواری ب ...

براچی بعد ۱۵ روز گفته خالی کن مگه قراردادنداشتین ؟

من هنوز ذهنم درگیر اون کاربری که مامانش طلاشو دزدیده وتهران بودوگفت برج۹باید۱۰۰پول پیش بده

ذهنم هنوزپیشش

گفت مجبورم چادربزنم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
براچی بعد ۱۵ روز گفته خالی کن مگه قراردادنداشتین ؟

چرا داشتن هیچی نگفتن بابامینا فقط گفتن وسیله هاتونو ازکمد دیواری اگ میشه بردارین مرده قبول کرد زنه با داداشش اومدن دادوبیداد ک چرا وسیله هارو میگین بردارین یه هفته ای خالی کنین😔بابام سیده ب حق فاطمه زهرا خیر نبینن 

خدانکنه واقعااا سخت خیلی خسته ایم پاهام دردمیکنه خیلی الان نمیتونم درس بشینم😪بنظرشما میتونه بگیره؟

نمی‌دونم والا به نظرم نه نباید بگیره

خدانکنه واقعااا سخت خیلی خسته ایم پاهام دردمیکنه خیلی الان نمیتونم درس بشینم😪بنظرشما میتونه بگیره؟

اگه قرار داد نوشته باشین و قبل موعد قرارداد بگه خالی کنین نه نباید بگیره 

اگه قرار داد نوشته باشین و قبل موعد قرارداد بگه خالی کنین نه نباید بگیره 

مرتیکه قبول نمیکنه خدارو قسمش میدم ب بزرگیش این کارشونو بی جواب نزاره ازپا افتادیم الانم اینجوری میگن😪

چرا داشتن هیچی نگفتن بابامینا فقط گفتن وسیله هاتونو ازکمد دیواری اگ میشه بردارین مرده قبول کرد زنه ب ...

وا یعنی چی وقتی خونه رو دادن اجاره که نباید وسیله هاشونو بذارن دیگه خونه در اختیار مستاجره کلن آدمای عجیبی هستن 

باید قبل این که خونه اجاره کنین مطمئن شین صاحب خونه آدم درستی باشه از دست اینام زودتر فرار کنین 

🥺من خودمم تازه اسباب کشی کردم واقعا سختمه بردیم وسیله هاشونو چیدیم الانم اینجوری😔

انشالله خدا خودش کمک کنه توکل به خدا