2777
2789
عنوان

چطوری امتحانات نهایی بزرگسالان رو قبول بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 27 پست
مرسی عزیزدلمدرکت میکنم واقعا سخته و حوصله میخواد اما تلاش کن همین دی ماه پاسشون کن بره خودتو راحت کن ...

اره باید این ترم پاس کنم همشو وگرنه بمونه برای خرداد تک ماده هام اضافه میشه بهش سخت تر میشه ☹️

اره باید این ترم پاس کنم همشو وگرنه بمونه برای خرداد تک ماده هام اضافه میشه بهش سخت تر میشه ☹️

آره دی ماه هم سوالاتش نسبت ب خرداد و شهریور خیلی خیلییی بهتره

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دی ماه هم سوالاتش نسبت ب خرداد و شهریور خیلی خیلییی بهتره

انشالله این ترم بتونم پاس کنم همشو، خیلی سخته برام 

شما رشتت چی بود؟ کدوم درس رو موندین؟

یه سوال خیلی ذهنمو درگیر کرده شما دی ماه امتحان دادین با توجه به بارم بندی میخوندی یا کلا خوندین کتاب رو؟

انشالله این ترم بتونم پاس کنم همشو، خیلی سخته برام شما رشتت چی بود؟ کدوم درس رو موندین؟یه سوال خیلی ...

انشاءالله عزیزم 

من رشتم ریاضیه درس هندسه دوازدهم مونده

کل کتاب رو خوندم ولی خب فصل هایی که بارمش بیشتره باید بیشتر اهمیت داد ب اونا 

سلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم برای بزرگسالان از هر درس چند تا سوال داد بهتون من دی امتحان دارم کتابو خوندم میترسم از هر درس دوسه تا سوال بده من بلد نباشم بیافتم ۱۶۰۰هم پول دادم دلم میسوزه

سلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم برای بزرگسالان از هر درس چند تا سوال داد بهتون من دی امتحان دارم کتابو خ ...

سلام عزیزم

اگه که امتحان نهایی داری حسابی بخون نمونه سوالات نهایی سالا قبل رو حل کن دستت بیاد 

اگه امتحان داخلیه که خودشون چند تا نمونه سوال میدن از بینشون یکی میاد تو امتحان 

سلام عزیزماگه که امتحان نهایی داری حسابی بخون نمونه سوالات نهایی سالا قبل رو حل کن دستت بیاد اگه امت ...

سلام خوبین منم مثلشما امتحان دارم 

هفته دیگه ریاضی ولی نمیدونم برای دی کل کتاب باید بخونم یا نصفشو؟؟؟

میشه راهنمایی کنی ممنون 

سلام خوبین منم مثلشما امتحان دارم هفته دیگه ریاضی ولی نمیدونم برای دی کل کتاب باید بخونم یا نصفشو؟؟؟ ...

سلام ممنون عزیزم❤️🌹

در چ حد بلدین؟؟؟ هنوز شروع ب خوندن نکردین؟

سعی کن همشو بخونی چون خیلییی ریسکه نصفشو بخونی مخصوصا واسه درسی مثل ریاضی 

نمونه سوالات نهایی سالهای قبول رو حتما حتما حل کنید تو دستتون بیاد سبک سوالتشون انشاءالله قبول بشید💗✨