2777
2789

دیشب من ب خاطر دندون درد نتونستم بخوابم

امروز بشدت خوابم میومد دو تا بچه یکساله و چهارساله

دارم

هر روز شوهرم از سرکار میومد برا خودش استراحت میکرد گوشی‌بازی میکرد ی امروز من خوابیدم بچه ها رو سپردم بهش

هر ده دقیقه میومد بالا سرم دادو بیداد ک پاشو بچه هاتو جم کن اانداختی گردن من بهشون غذا بده پوشک عوض کن خلاصه که خوابو بهم زهر کرد 

انقد حرف زد بیدار شدم انقد عصبانیم که خدا میدونه

ی روز نذاشت من بخوابم نگهشون داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساعت هشت بزارش دم‌در آشغالی ببره🥴

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

معلومه از اول توی نگهداری مشارکت نداشته که الان اینجوری کرده 

باید از روز اولی که بچه دار میشدی روزی چند ساعت میدادی نگهداری کنه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

سلام توروخدا اینو برام‌گزارش بزن دعا میکنم‌براتون...ممکنه شناسایی شم..لطفااا

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

خب این شوهر قطعا قبلا هم نشون داده این رفتاراشو و از اول همراهت نبوده و توکارا کمکت نکرده درستش این بود از همون اول بفکر میفتادی

الانم باهاش صحبت کن اول با زبون خوش

بعد بهش بگو وظیفه من خیلی کارا نیست و لطف میکنم پس توهم متوجه باش کمک کن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛