2777
2789

چ جوریاس

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایکم کنید

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
چطوریه

لیست شماره تماس مشتریدر اختیارتون  قرار داده میشه و کار شما بازاریابی یا جذب کردن مشتری نیست

هر هفته 300 تا شماره تماس شامل نام و نام خانوادگی و شماره تماس می باشد و توضیحات محصولی که خریداری کرده اند

و همچنین لیست سوالات رو هم بهتون داده میشه و با هر کسی که تماس گرفتید سوالات رو ازشون میپرسید و جواب هارو یادداشت میکنید و بعد از اتمام ساعت کاری تون برای مدیریت ارسال میکنید

پرداخت حقوق هفتگی می باشد و کل هزینه اینترنت و مکالمه جهت کار با مدیریت مجموعه می باشد

حقوق ثابت هفته ای ۲میلیون 

و ساعات کاری هم کاملا با اختیار خودتونه

لیست شماره تماس مشتریدر اختیارتون  قرار داده میشه و کار شما بازاریابی یا جذب کردن مشتری نیست ه ...

چقدر خوبه،کاش واگعی باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
پورسانتی؟؟

حقوق ثابتش هفته ای 2میلیونه

پورسانت فقط درصورتی داده میشود که جمع مبالغ فروش محصولات به مبلغ 75 میلیون تومان هفتگی رسیده باشد 
یعنی اگر بتوانید هفتگی از 300 تا تماس که میگیرید مبلغ 75 میلیون تومان به بالا جمع کل فروش شما باشد 2% از کل فروش به شما درصد پورسانت فروش داده میشه

لیست شماره تماس مشتریدر اختیارتون  قرار داده میشه و کار شما بازاریابی یا جذب کردن مشتری نیست ه ...

خب چطوری میتونم شروع کنم و اینکه امکان رفتن به شرکت هستش؟ادرس دارن؟

خب خانوم خیلی خوبه شماره بدید من بهتون پیام بدم از فردا کار رو شروع کنم

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️