2777
2789
عنوان

بهش پول ندادم عذاب وجدان دارم

252 بازدید | 21 پست

خانما من رفتم کارواش ازم ۱۲۰ تومن گرفت اولش

همینطوری که منتظر بودم ماشین رو بشوره جدول نرخنامه اتحادیه رو دیدم که قیمت ماشین منو زده بود ۱۰۰ تومن

یعنی ۲۰ تومن اضافه گرفته بود.تاریخ تصویبشم یک ماه پیش بود یعنی نرخا جدید بودن

پیش خودم گفتم من که میخواستم ۲۰ تومن آخر کار انعام بدم، این جای اون

چیزی به پذیرش نگفتم چون محیط مردونه بود نمیخواستم دهن به دهن بذارم

کار که تموم شد اومدم سوار شم کارگر گفت خانم انعام نمیدی؟ یه لحظه پیش خودم گفتم نمیتونم حالا دو ساعت واست توضیح بدم که! گفتم نه

ناراحت شد رفت. الان من عذاب وجدان دارم

کارم اشتباه بوده؟

ن اشتباه نبوده

انعام گرفتن ک اصلا درست نیست حالا اینا میگیرن 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه گذشته

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

گناه دارن ۲۰ هم چیزی نمیشه الان ولی دل اونا شاد میشه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
ن اشتباه نبوده انعام گرفتن ک اصلا درست نیست حالا اینا میگیرن 

خب زوری که نمیگرفته بنده خدا

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
خب زوری که نمیگرفته بنده خدا

میدونم میگم عذاب وجدان نداشته باشه 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...