2777
2789
عنوان

زن عموی بیچارم بیاید

613 بازدید | 47 پست

بچها عموم خیلی جوگیره وقتی میا خونه ها ما زنشو حقیر میکنه مسخرش میکنه حتی میزنشم، چن بار گیر دادیمش ایجور نکن گف شماها چیکاره اید تو زندگی شخصیم دخالت میکنید من خودم ای زنو میشناسم، دیگه چیکارش کنم خونع ها ما ایجور نکنع واقعا اذیت میشم اونم تو خونع ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با زنعموت کاری ندارم ولی تن فردوسی تو گور لرزید درست تایپ کن دیگه 😐

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خب وقتی میگه شما چکاره اید بگو لطف کن تو خونه ی ما یاد تربیت خانمت نیفت اینجا خونه ی ماست و باید احترام خانمتو حفظ کنی نمیتونی نیا

بعدم  باید بزرگترا باهاش حرف بزنن این رفتار زشتو بزاره کنار 

چ بی شخصیته 

طفلی زنعموت

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺