خانوماببخشین من مجبورم سوالمو اینجامطرح کنم نمیتونم ازکس دیگ کمک بخام.دوساله ازدواج کردیم.شوهرم بدنش خوبه قوی هست مثلا ناتوانی جنسی و اینجور چیزا نداره و تاحالا مشکلی تورابطه زناشویی نداشتیم.ولی تنها مشکلی ک هس اینه شوهرم خیلی خسته میشه کارش واقعا خسته کنندس و وخدی میاد فقط میخواد استراحت کنه.حالا واس اولین بار موقع رابطه ببخشین اونجاش خوابید.نمیدونم چرا اینجوری شد.منم تواقدامم .خودشم اونقد ناراحت شد.حالا میخام ببینم قرصی چیزی هس بشه واسش خرید.یاجای نگرانی نیس؟چون اولین بارش بود.میخواییم بچه دار شیم واس همون میخام ببینم حل شدنیه یانه.نگران هسیم بازم تکرارشه😔لطفا کسی میدونه کمکم کنه و کسیم نمیدونه تکه نندازه
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از استرسه وفکرش مشغوله بذا هروقت آمادگی داشت اقدام کنید جای نگرانی نیست
اصالت یعنی، بختیاری😍 ارجاعت میدم به امضام 💅 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊 اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚 من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم 🌺
نه عزیزم احتمالا بخاطر خستگی بوده و فکرش در گیر بوده پیش میاد نگران نباش
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪