2777
2789
عنوان

لطفا اگه میدونید جواب بدید

214 بازدید | 17 پست

مشاور آموزش پرورش نبودش

گفتن تکرار پایه غیر قانونیه تو ایران

از دهم نمیتونم تغییر رشته بدم جا ندارن

باید سال بعدی برم

شما میدونید مرخصی تحصیلی بگیرم میشه سال بعد دهم بخونم؟

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نمیشه چون باید از همون اول یاد بگیرم 

اخه یکی از دوستای من اینکارو کرد دهم تجربی میخوند خرداد ک امتحانا رو داد تغییر رشته داد رفت ریاضی فیزیک الانم سال اخرشه شاید شرایط عوض شده از ی مشاور بپرس بهتر راهنمایی میکنه  

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
چرا؟ کسیو دیدی تا حالا گرفته باشه؟

زیاد اطلاع ندارم ولی ی سری مدارک مهم میخواد ک توجیه کن یه سال نبوده دانش اموز رو

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
اخه یکی از دوستای من اینکارو کرد دهم تجربی میخوند خرداد ک امتحانا رو داد تغییر رشته داد رفت ریاضی فی ...

مشاورش معلوم نیس کجا بود گفتن نیس اینهمه راه رفتیم🤦🏻‍♀️

باید بهش زنگ بزنیم🤦🏻‍♀️

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃
اهان باشه مرسی

خواهش گلمم اگه مشاور پیدا نکردی برو اموزش پرورش ناحیه ی خودتون اونجا بهت مشاور معرفی میکنن 

خواهش گلمم اگه مشاور پیدا نکردی برو اموزش پرورش ناحیه ی خودتون اونجا بهت مشاور معرفی میکنن 

آره منم رفتم آموزش پرورش ناحیه خودمون گفتن نیستش

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃